Fotbaliştii de la Campionii FC Argeş se pregătesc de un nou meci de campionat. Echipa lui  Nicolae Dică va întâlni luni,

de la ora 18.00 pe propriul teren, pe Pandurii Târgu Jiu, una dintre formaţiile care în acest sezon se va lupta pentru evitarea retrogradării. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este penultimul meci al etapei cu numărul 5 din Liga 2 Casa Pariurilor.

După 4 etape jucate, FC Argeş ocupă locul 12, cu 6 puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu se situează pe locul 19, cu 1 punct. Piteştenii au moralul zdruncinat după înfrângerea din runda precedentă, cu CS Mioveni, în timp ce trupa lui Adrian Bogoi a reuşit să obţină o remiză din disputa cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Nicolae Dică, managerul echipei Campionii FC Argeş, nu mai admite nici un pas greşit din partea elevilor săi: "O partidă în care trebuie să avem o atitudine bună, să fim concentraţi, să dăm totul pe teren ca să reuşim să câştigăm jocul. Întâlnim o echipă tânără, o echipă ambiţioasă, cu jucători care îşi doresc să demonstreze de la meci la meci şi pentru asta trebuie să fim pregătiţi să dăm totul. Voi da mai multe şanse de a juca tinerilor pe care îi am în lot. Vor fi schimbări în echipă. Va fi o echipă mult mai tânără decât am avut la meciurile anterioare. Veţi vedea la meciul cu Pandurii, pentru că îmi doresc să dau jucătorilor tineri cât mai multe minute ca să crească în valoare. Îmi doresc ca lumea să aibă răbdare cu aceşti jucători. Mă refer la Motroc, jucător născut 99, Turda, născut 97, Şerbănică, născut 96. Sunt jucători tineri în care eu am încredere. Problabil vor mai greşi şi ei, dar sunt tineri şi trebuie să înveţe din greşeli. Pot să crească ăn valoare. Mi-aş dori ca ei să ajungă la un nivel mult mai mare decât Liga a II-a. Calităţi au, dar trebuie să muncească foarte mult!".

#"Cu Mioveniul n-am avut o atitudine bună"

Dică le cere elevilor săi să facă cât mai repede uitat eşecul cu CS Mioveni şi să se concentreze pe următoarele partide pentru a reveni în plutonul fruntaş: "Le-am spus jucătorilor că au trecut doar 4 etape. Acum ce să facem...E un dezastru că am pierdut la Mioveni? Petrolul şi Rapidul au un punct peste noi, iar U Cluj are cu trei puncte mai puţin decât noi. Cu investiţii mai mari ca noi, cu jucători care au fost pe la Liga I foarte mult timp. Trebuie să fim realişti. Am analizat cum am pierdut acest joc pentru că nu am avut o atitudine bună. Ăsta a fost motivul pentru care noi am pierdut acest meci. Nu am înţeles de ce, dar în fine... Acum trebuie să privim în viitor, să vedem ce facem, ca în meciurile următoare să arătăm mult mai bine şi să ne impunem. Să reuşim să câştigăm mult mai multe meciuri de acum încolo. Sunt fotbalişti, trebuie să aibă încredere în ei, să aibă mai mult curaj decât au avut până acum şi plăcerea de a juca fotbal, pentru că atunci când intri pe teren trebuie să intri cu plăcere. Şi când vii la antrenament trebuie să vii cu plăcere".

Foto: www.mihainitoiu.ro