Clubul sibian de Liga I, AFC Hermansntadt a fost somat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimonului Municipiului Piteşti să achite

urgent o datorie de 40.000 lei, altfel va fi acţionată în instanţă.

Datoria provine din sezonul trecut atunci când sibienii au jucat pe Stadionul Nicolae Dobrin şi au încheiat un contract de închiriere cu SPEP pentru a evolua aici. Pentru trei dintre partidele jucat la Piteşti, meciurile cu Voluntari, Poli Iaşi şi Mediaş, Hermannstadt nu a mai plătit chiria convenită.

"Noi am fost oameni de bună credinţă şi le-am întins o mână de ajutor când au avut nevoie. După ce s-au văzut cu treaba făcută, au uitat să plătească facturile. În total, ne datorează 40.000 lei pentru meciurile cu FC Voluntari, Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, disputate la Piteşti, în lunile martie şi aprilie ale acestui an. Am încercat să vorbim cu cei de la Hermannstadt, dar degeaba. Le-am trimis mai multe somaţii de plată, însă fără niciun rezultat. Am fost nevoiţi să începem acţiunea în instanţă pentru recuperarea acestor creanţe" a explicat situaţia Constantin Zichil, directorul SPEP Piteşti.