Antrenorul principal al Mioveniului, Marius Stoica s-a declarat mulţumit de rezultatul final al partidei de la Severin,

echipa sa reuşind să câştige un nou meci în deplasare, cu 1-0, după ce şi în prima etapă a campionatului a realizat acest lucru la Timişoara.

Tehnicianul galben-verzilor s-a bucurat şi că s-a mai primit gol în prelungiri, ca în meciul trecut, cu Reşiţa şi acum aşteaptă un prim bilanţ la echipă după 20 de etape din tur.

”Veneam după un semieşec acasă şi ştiam că vom avea un joc dificil la Severin. Mă bucur că am putut să-i capacitez pe jucători pentru acest meci. Îi felicit, fiindcă au trecut peste acea pasă mentală şi au făcut un joc destul de bun. Am controlat partida, mai puteam marca, dar şi adversarii puteau egala. Mă bucur cel mai mult că nu am mai primit gol în prelungiri, ca etapa trecută, cu Reşiţa. Felicit jucătorii pentru cum au abordat ultimele minute. Avem şapte puncte şi sper să continuăm seria rezultatelor pozitive. Dacă putem şi meciurile din sezonul trecut, avem şapte partide consecutive fără înfrângere. E un campionat foarte atractiv, cu multe cluburi de tradiţie, care vor să revină pe prima scenă. Sunt 12 echipe care au spus răspicat că îşi doresc promovarea. Pentru noi, chiar dacă am început bine campionatul, e devreme că ne gândim la aşa ceva. După ce vor trece vreo 20 de etape şi vom fi tot pe locurile fruntaşe, atunci ne putem gândi şi noi la promovare” a declarat Marius Stoica după victoria de la Severin.