Antrenorul care a scris istorie în Trivale şi nu numai a încetat în această dimineaţă din viaţă. Florin Halagian nu mai este

printre noi, şi a plecat într-o lume mai bună, acolo unde deja sunt Nicolae Dobrin, Bebe Barbu, Constantin Cârstea, dar şi alţii.

"Armeanul", aşa cum, îl ştiau cei din lumea fotbalului a încetat din viaţa la Bucureşti, pe patul spitalului, la vârsta de 80 de ani.

Conform Wikipedia.ro Haalagian a fost un fost jucător şi antrenor de fotbal român. Ca antrenor, a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeş cu care s-a impus în Divizia A în sezoanele 1971-72 şi 1978-79. A mai câştigat titlul de campioană cu Dinamo Bucureşti în sezonul 1991-92. A avut o contribuţie importantă la construirea echipei de aur a Stelei, care a câştigat în 1986 Cupa Campionilor Europen. Pe 25 martie 2008 a fost decorat de preşedintele RomânieiTraian Băsescu pentru toată activitatea şi pentru formarea tinerelor generaţii de campioni cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

A antrenat numai puţin de 13 echipe, plus România B, dar şi naţionala mare ca interimar. Printre cluburile la care a activat de tehnician, se numără şi CS Mioveni, unde a fost director tehnic, în sezonul 2009/2010.