Campionii FC Argeş s-a chinuit 50 de minute ca să deschidă scorul în partida de la Sportul Snagov, timp în care

a ratat mai multe ocazii. În cele din urmă elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 3-0, toate golurile fiind marcare de Blejdea, un jucător adus la echipă în această vară, de la Pandurii.

Încă din primele minute ale meciului, echipa argeşeană a pus presiune pe adversar iar ocaziile de gol nu au întârziat să apară. Rând pe rând Năstăsie, Şerban, Buhăescu, Şerbănică şi Blejdea au fost foarte aproape de deschiderea scorului, însă au greşit ţinta. Când defensiva ilfovenilor părea să cedeze, portarul Vreme a fost salvat de bară. După revenirea de la cabine, piteştenii s-au dezlănţuit şi au reuşit deschiderea scorului prin Andrei Blejdea care nu l-a mai iertat pe gooal-keperul Snagovului. Tot Blejdea a adus liniştea în tabăra alb-violeţilor după ce a reuşit duibla cu aproape un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. Mijlocaşul venit de la Pandurii în această vară a închis tabela cu un şut la colţul scurt.

Campionii FC Argeş: Agachi - Dănescu, Vişa, Şerbănică, Muşat - Panait, Şerban - Nini Popescu, Năstăsie(cpt)(min.79 Matiş), Blejdea(min.83 Brînzan) - Buhăescu(min.74 Barbu). Rezerve neutilizate: Ducan, Motroc, Szecui, Oancea. Antrenor: Nicolae Dică.

"Sunt mulţumit pentru ca am reuşit să învingem cu 3-0 dar puteam să marcăm mult mai multe goluri având în vedere numărul de ocazii. Felicit jucătorii pentru meci şi pentru că au avut o reacţie bună după înfrângerea din prima etapă cu Ripensia Timişoara. Aveam nevoie de această victorie pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Universitatea Cluj" - Nicolae Dică

Foto: www.facebook.com/cssportulsnagov