CS Mioveni nu a reuşit decât un egal în meciul de sâmbătă, de pe propriul teren, cu CSM Reşiţa,

deşi a controlat aproape tot jocul. A fost 1-1, la capătul unei partide în care galben-verzii au ratat destul de mult, în timp ce oaspeţii au speculat la maximum ocaziile avut.
Partida de la Mioveni a fost decisă de două penalty-uri, ambele acordate în ultimele 20 de minute, oaspeţii egalând în al doilea minut de prelungiri. Până la goluri însă am văzut un festival de ratări la poarta oaspeţilor, în timp ce reşiţenii au fost periculoşi la poarta argeşenilor, o dată în prima repriză - fără însă a trimite balonul spre poartă şi a doua oară la golul egalării, în prelungiri. Mioveniul a ratat în prima repriză prin Raul Costin (min 14, şut puternic din lovitură liberă, de la 30 m, mingea fiind deviată de un adversar şi prinsă de portar), Hergheligiu (min 15, şut puternic de la 20 m, pe lângă), Balint (min 18 m, a scăpat singur cu portarul, pe contraatac, după o recuperare a lui Hergheligiu, dar a tras incredibil, pe lângă din careu), din nou Hergheligiu (min 22, şut pe jos din careu, după o pase din dreapta de la Işfan, dar mingea îl loveşte pe Măzărache şi iese din cadrul porţii) şi Işfan (min 33, din 6 m singur cu portarul reia peste, după o mingea aruncată de Măzărache peste apărare). De partea cealaltă, oaspeţii, în minutul 29, au avut o centrare de pe stânga a lui Poiană, dar Scutaru, deşi a apărut excelent în careu, a trecut pe sub balon). După pauză a fost rândul lui Coşereanu să tragă puţin pe lângă în minutul 60, de la 20 m. Apoi în minutul 66 m, Raul Costin l-a pus la grea încercare pe portarul advers cu un şut de la 18 m. Balint  a deschis scorul în minutul 72, după ce mingea l-a lovit în mână pe un adversar, în urma unei combiţii a atacantului, cu Massaro, la marginea careului, iar arbitrul a dat penalty. Vîrful Mioveniului a transformat imepcabil lovitura de pedeapsă, şutând în vinclu. După gol, gazdele au avut şansa să facă 2-0, la o pătrundere a aceluiaşi Balint, pe dreapta, atacantul fiind deposedat în 6 m, dar Coşereanu venit bine din spate şutând în plasa laterală, deşi era înr-o poziţie excelentă. În minutul, 2 de prelungiri, oaspeţii au dat lovitura, nou-intratul în joc, Coman, având o acţiune la 16 m paralelă cu linia careului, pătrunzând în cele din urmă pe dreapta, după ce a trecut cu balonul prin faţa a 4 adversari şi fiind faultat de Celea. Arbitrul a dat din nou penalty, iar Vădrariu a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă, obţinând astfel o remiză in extremis şi nesperată.

# CS Mioveni - CSM Reşiţa 1-1 (0-0)
Au marcat: Balint (72 din 11m) / Vădrariu (90+2 din 11m)
# Mioveni: Croitoru - Ghiţă, Celea, Beţa, Burnea - Anghelina (91 Traşcu), Raul Costin - Hergheligiu (62 Massaro), Işfan, Măzărache (58 Coşereanu) - Balint.
Rezerve: Sima, Alexe, Şimăndan, Călin. Antrenor: Marius Stoica
# Reşiţa: Zimmerman - Banac, Ehmann, Vasiu, Vădrariu - Breşneni, Danci (79 Cristea), Săulescu (85 Cioablă), Poiană, Dat - Ene (63 Coman).
Rezerve: Horvath, Vlădia, Velici, Musteţea. Antrenor: Leontin Doană

Foto: www.facebook.com/maria.miruna.1