CS Mioveni a învins duminică la prânz, cu 7-2, pe AFC Hărman, într-un meci amical disputat pe terenul adversarilor.

 

 Acesta a fot al doilea amical jucat de galben-verzi în cadrul cantonamentului montan de la Poiana Brașov. La pauză, gazdele au condus cu 2-1, după ce au deschis scorul în minutul 22, Balint egalând în minutul 26 cu un șut plasat din interiorul careului, în urma unei pase de la Raul Costin și după ce au beneficiat de un autogol al lui Beța, în minutul 40.

La reluare CS Mioveni întors soarta partidei, marcând de alte șase ori. Rădescu a restabilit egalitatea în minutul 55 cu un șut în diagonală, din careu. Apoi, Coșereanu a transformat penalty-ul acordat în minutul 61, la faultul în careu asupra lui Năstăsie. În minutul 63, aceleași Coșereanu a marcat pentru 4-2, cu un șut din careu, iar în minutul 76, Călin a majorat difernța la 5-2, după o centrare a lui Edi Stoica. Ultimele două goluri ale Mioveniului au fost înscrise de Edi Stoicam din penalty, în minutul 85, după ce tot el a fost faultat în careu și de Călin, în minutul 86, cu o reluare din interiorul careului, la un șut al lui Ișfan respins în față de portarul gazdelor. 

CS Mioveni continuă cantonamentul de la Poiana Brașov până miercuri după-amiază, pentru echipa lui Marius Stoica, urmând apoi alte două zile de antrenamente pe plan local, săptămâna încheindu-se cu amicalul de sâmbătă, de la Buftea, cu Maccabi Haifa. 

În meciul de la Hărman, Mairius Stoica a folosit două echipe diferite în cele două reprize.

# AFC Hărman - CS Mioveni 2-7 (2-1)

Au marcat: Balint (26), Rădescu (55), Coșereanu (61 din 11m, 63), Călin (76, 86 din 11m), Edi Stoica (85 din 11m)

# CS Mioveni (repriza I): Preda - Ghiță, Beța, Celea, Burnea - Boboc, Costin - Șimăndean (30 Cioargă), Hergheligiu, Măzărache (30 Massaro) - Balint

# CS Mioveni (repriza II): Croitoru - Albăstroiu, Gherghe, Trașcu, Alexe (75 Edi Stoica) - Anghelina, Zamfirescu (75 Călin) - Rădescu, Ișfan , Coșereanu - Năstăsie.