FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, în confruntarea de sâmbătă seară cu Turris Turniu Măgurele, nou-promovată în eșalonul secund.

Pentru piteşteni a fost cel de-al treilea meci de pregătire din această perioadă precompetițională și al treilea egal, în primele două partide alb-violeții încheind nedecis, 0-0, cu Chindia la Piteşti și 1-1 cu Concordia Chiajna, la Valea Iaşiului.
Turris a deschis după 18 minute prin Haită. Mijlocașul împrumutat de la Viitorul Constanța a trimis lângă rădăcina barei iar portarul Robert Popa a trebuit să se recunoască învins. Argeșenii au avut șansa să restabilească egalitatea până la pauză, însă lovitura de cap a lui Cătălin Barbu, din careul mic, nu a prins cadrul porții. După revenirea de la cabine, FC Argeș a crescut presiunea pusă pe adversar. Blejdea și-a trecut în cont o mare ocazie de gol, însă gooal-keperul oaspeților a respins cu piciorul în corner. Același Blejdea a fost faultat în careu, un minut mai târziu, iar centralul Robert Avram a indicat lovitură de pedeapsă care a fost transformată de Cătălin Barbu. Până la finalul partidei, cele două echipe au încercat să mai înscrie încă o dată, însă nu au reușit. Alb-violeții și-au mai trecut în cont două șanse prin Matiș și Dănescu, în timp ce replica oaspeților a venit prin Radu și Cristi Bud, portarul Agachi având o intervenție excelentă în fața fostului atacant venit în această vară de la CFR Cluj. Și în aceast test, Nicolae Dică a introdus în teren toți jucătorii pe care i-a avut în lot, cu excepția portarului Octavian Popescu și a mijlocașului Ionuț Năstăsie care se confruntă cu probleme medicale, în încercarea de a da șanse egale tuturor.

După meci, antrenorul Nicolae Dică a mărturisit că aşteaptă de le elevii săi victorii şi în meciurile amicale: "Eu îmi doresc ca la fiecare meci să câștigăm. Le-am spus și băieților acest lucru, chiar dacă este meci amical. Trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm la meciurile următoare".

FC Argeş: Robert Popa - Buleică Alin, Vişa Bogdan, Şerbănică Dan, Muşat Nicolae- Panait Andrei, Şerban, Barbu Cătălin, Matiş Răzvan - Blejdea Andrei, Buhăescu Vasile. Rezerve: Agachi Sebastian, Popescu Tavi, Alin Popa, Dănescu, Oprescu, Motroc Vlad, Ungur, Brînzan Denis, Popescu Patrick, Cocian Angelo, Stan Antonio, Oancea Dorinel, Năstăsie Ionuţ, Tofan Andrei. Antrenor: Nicolae Dică.

Teodora Patricia Gogot