CS Mioveni a continuat azi, perioada de pregătire centralizată de la Poiana Braşov, cu un meci amical, împotriva

unei colege de serie. De la ora 11.00, CS Mioveni a întâlnit pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, nou promovată în al doilea eşalon fotbalistic al ţării şi a pierdut cu 3-1.
Adversarii argeşenilor au deschis scorul în minutul 13, pentru ca în minutul 37, elevii lui Marius Stoica să egaleze, dintr-un penalty, transformat de Năstăsie, în urma unui fault în careu asupra lui Işfan. Până la pauză echipa din Miercurea Ciuc a marcat şi golul doi, iar apoi, la reluare, în minutul 52 a mai înscris încă o dată, stabilind scorul final la 1-3. CS Mioveni a dominat partida cu Csikszereda, dar cei cu golurile au fost adversarii. De notat a mai fost o ocazie mare a argeşenilor, un şut în bară al lui Celea, după care italianul Massaro a reluat peste. Pentru banca tehnică a Mioveniului a fost un bun prilej să vadă la lucru toţi jucătorii, un test util, chiar dacă a fost programat în timpul unei perioade grele, cu multă oboseală şi încărcătură fizică. Partida s-a disputat pe terenul din Râşnov, acolo unde galben-verzii au făcut mai multe antrenamente în cadrul acestui cantonament montan.
În acest meci, Marius Stoica a folosit tot lotul pe care îl are la dispoziţie, cu excepţia lui Zamfirescu şi Călin. În fiecare repriză a jucat câte o echipă, pe parcurs mai fiind făcute şi alte modificări. Portarii au apărat pe rând, câte 30 de minute. În teren s-au aflat şi noile achiziţii Anghelina şi Raul Costin, dar şi jucătorii aflaţi în probe Albăstroiu, Ghiţă, Cioargă, Massaro.
CS Mioveni continuă cantonamentul de la Poiana Braşov până pe 17 iulie. Duminică, 14 iulie de la ora 11,00, este programat un nou meci amical, cu AFC Hărmăn, pe terenul adversarilor.

CS Mioveni - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 1-3 (1-2)
A marcat: Năstăsie (36 din 11m)
# CS Mioveni (repriza I): Sima (Croitoru) - Albăstroiu, Beţa, Gherghe, Alexe - Boboc, Anghelina - Rădescu, Năstăsie, Işfan - Balint.
# CS Mioveni (repriza II): Croitoru (Preda) - Ghiţă, Celea, Traşcu, Edi Stoica - Raul Costin, Anghelina (Boboc) - Hergheligiu, Coşereanu, Cioargă - Măzărache. A mai intrat: Massaro. Antrenor: Marius Stoica

Teodora Patricia Gogot