Diferenţa între Liga I şi Liga II nu s-a văzut deloc joi seara, în amicalul CS Mioveni - FCSB, în ciuda faptului că bucureştenii s-au impus cu 1-0.

În faţa unei asistenţe de aproape 2500 de spectatori, galben-verzii au ţinut piept vicecampioanei României, un adversar care săptămâna viitoare debutează în Europa League. FCSB a marcat unicul gol al partidei dintr-un penalty, mult contestat de gazde, acordat în minutul 55, la un fault în careu al lui Beţa.

Prima repriză a fost marcată doar de retragerea lui Roberto Ayza în minutul 18, cînd meciul a fost oprit, iar căpitanul Mioveniului a părăsit terenul, primind plachete, flori o minge şi un tricou cu semnăturile steliştilor. În repriza a doua FCSB a început cu o ocazie mare, rezolvată însă de Croitoru, în două rânduri. Apoi, Balint, Işfan şi Rădescu au contribuit la cea mai mare ratare a Mioveniului de până atunci. În minutul FCSB a marcat golul din penalty, iar în minutul 62 Balint şi Rădescu au mai ratat o ocazie bună pentru gazde.

Un alt moment tensionat al partidei s-a petrecut în final, când Anghelina a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, după o serie de faulturi la mijlocul terenului.

# CS Mioveni: Sima - Alexe, Celea, Beţa, Burnea - Boboc, Raul Costin - Hergheligiu, Coşereanu, Ayza - Măzărache. Au mai jucat: Rădescu, Croitoru, Traşcu, Gherghe, Edi Stoica, Anghelina, Năstăsie, Massaro, Călin, Işfan, Preda, Balint. Antrenor: Marius Stoica

# FCSB: Bălgrădean - Pintilii, Filip, Tănase, Moruţan, Planic, Cristea, Hora, Roman, Belu, Oaidă. Au mai jucat: Bălaşa, Ion, Dumitru, Ovidiu Popescu, Perianu. Antrenor: Bogdan Andone.

Arbitri: Marius Naidin - Romică Bîrdeş, Nicuşor Marin.

Cartonaş roşu: Anghelina (85)

Teodora Patricia Gogot