Penultima etapă a Ligii a II-a a venit cu rezultate opuse pentru cele două echipe din judeţ, înscrise în competiţie.

Astfel, FC Argeş a pierdut la o echipă care şi-a asigurat locul de promovare directă, în urma acestei victorii, în timp ce CS Mioveni a învins la scor o formaţie care este deja retrogradată.

FC Argeș a fost foarte aproape de a obține un rezultat bun în deplasarea de vineri seară de la Academica Clinceni, una dintre cele două echipe din eșalonul secund care vor promova în Liga I la finalul acestei ediții de campionat. Piteștenii au fost învinși cu 2-1 de către ilfoveni la finalul unui meci dramatic pentru gazde care aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a reuși o promovare istorică în primul eșalon. Piteştenii au deschis scorul în minutul 8 prin Ionuț Năstăsie care a trimis un șut de la 20 m la care portarul gazdelor a plonjat târziu. După revenirea de la cabine, Clinceniul a forțat egalarea pe care a reușit-o în minutul 81 prin Patriche. Academica a dat lovitura marcând golul victoriei în cel de-al doilea minut suplimentar de prelungiri prin Horșia, care a trimis cu capul în plasă, din centrarea lui Pîrvulescu. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 6, cu cele 65 de puncte, strânse în 37 de puncte şi nu mai poarte pierde această poziţie indiferent de rezultatul din ultima etapă. FC Argeş: Oct. Popescu - Hreniuc, Vişa, Turda - Buleică, R. Costin (Ct. Stan 66'), Andr. Panait, I. Şerban - I. Năstăsie (Enceanu 83'), Nilă, Ct. Barbu (Ed. Florescu 76'). Rezerve neutilizate: Nic. Grecu - Alin Popa, D. Oancea, Vas. Gheorghe Antrenor: Augustin Eduard

În schimb, CS Mioveni s-a impus clar, cu 4-1 în deplasare, la ACS Poli Timişoara, formaţie care va retrograda la finalul acestui campionat. Galben-verzii, antrenaţi de Marius Stoica au condus ostilităţile pe toată durata partidei şi au intrat în avantaj îndă din minutul 12. Burnea (cu capul din careu), Măzărache (şut pe sub portar) şi Balint ( cu capul din 3m) au fost marcatorii argeşenilor în prima repriză, în timp ce pentru gazde a redus din diferenţă, la 0-2, Stere. Mioveniul a mai marcat doar un gol până la final, în minutul 88, prin Işfan, după o fază făcută de Rădescu. Cu cele trei puncte luate la Timişoara, Mioveniul a acumulat 58 în clasament, rămânând pe locul 7, poziţie pe care a ocupat-o însă din iarnă şi pe care va fi termina acest sezon. CS Mioveni: Sima - Alexe, Beţa, Celea, Burnea - Lazăr (84 Traşcu), Şerban - Hergheligiu (78 Işfan), Năstăsie, Măzărache (62 Rădescu) - Balint. Antrenor: Marius Stoica. Aceasta a fost a treia victorie consecutivă a galben-verzilor de la preluarea echipei de către Marius Stoica.