CS Mioveni s-a impus clar, cu 4-1, în faţa Ripensiei Timişoara, într-un meci disputat în această dimineaţă, pe Stadionul Orăşenesc.

Gazdele au condus ostilităţăţile pe toată durata partidei şi au condus încă de la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de Năstăsie care a reluat din careu, pe sub portar, o pasă primită de la Măzărache (min 15) şi Rădescu din penalty, lovitura de pedeapsă fiind obţinută de Măzărache (min 21). După pauză a ieşit la rampă nou intratul Balint, atacantul finalizând mai întâi după pe pasă de la Năstăsie pe un contraatac (min 78) şi apoi cu o reluare din 3 m în urma unei faze făcută de Stoica, fundaşul stânga pătrunzând în dribling în careu şi centrând în careul mic (min 88). Oaspeţii au marcat golul de onoare în prelungiri, însă doar asistentul Răzvan Dobre l-a văzut: Toma a trimis direct pe poartă din lovitură liberă de la 18 m central, mingea s-a dus peste zid, în stânga lui Croitoru, a lovit transversala şi a căzut în pe pământ, tuşierul, dar doar el văzând-o după linia porţii şi semnalizând reuşita.

Cu această victorie, CS Mioveni a ajuns la 10 goluri în două meciuri şi la al doilea succes consecutiv cu interimarul Marius Stoica pe bancă. 

CS Mioveni: Croitoru - Kilyen, Beţa, Burnea, Edi Stoica - Boboc, Şerban - Rădescu, Işfan, Măzărache - Năstăsie. AU mai intrat: Balint, Hergheligiu, Traşcu. Antrenor: Marius Stoica