Etapa 35 a Ligii a II-a a veni cu rezultate diametral opuse ale echipelor argeşene în meciurile cu două echipe deja retrogradate.

CS Mioveni a reuşit scorul etapei, învingând cu 6-0 în deplasare, pe Dacia Unirea Brăila, ultima clasată în Liga a II-a. Golurile victoriei au fost marcate de Năstăsie (7, 58), Balint (9), Işfan (24), Şerban (28) şi Hergheligiu  (89), dar omul meciului a fost Simon Măzărache, cel care a dat trei pase de gol şi a ratat alte câteva ocazii mari. Mioveniul a avut în acest meci şi două bări, în repriza secundă, în timp ce gazdele nu au emis nicio pretenţie ofensivă. Cu cele trei puncte luate la Brăila, argeşenii au acumulat 52 în clasament. La Mioveni au jucat: Croitoru - Kilyen, Burnea, Beţa, Alexe - Boboc, Şerban - Işfan, Năstăsie, Măzărache - Balint, pe parcurs mai intrând Hergheligiu, Traşcu şi Celea. CS Mioveni a fost condusă în acest meci, de pe margine de Marius Stoica.

FC Argeș a pierdut cu 1-0 confruntarea de miercuri seară din deplasare cu ACS Politehnica Timișoara, echipă deja retrogradată în eșalonul trei al fotbalului românesc. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Codrea cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar după o minge pierdută de Raul Costin în afara careului. Disputa dintre bănățeni și argeșeni a fost dominată în mare parte a timpului de joc de către piteşteni, însă jucătorii lui Augustin Eduard nu au fost inspirați în fața porții, ratând din poziții ideale. Cea mai mare ocazie de gol a primului mitan i-a aparținut lui Panait, care din interiorul careului, a trimis în bara laterală. Tot în primele 45 de minute, ocazii mari de gol au mai avut Buleică și Buhăescu, însă de fiecare dată portarul gazdelor a fost la post. În debutul părții secunde, Alin Popa a avut o mare oportunitate de a deschide scorul, însă a alunecat în momentul șutului. Portarul Moldovan i-a salvat pe bănățeni de la primirea unui gol la șutul lui Panait pe care a reușit să-l devieze în bară. Și cum în fotbal ocaziile mari se răzbună, ACS Poli a dat lovitura cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. Raul Costin a pierdut o minge în afara careului, Codrea a interceptat balonul a făcut şah-mat defensiva argeşeană și a trimis în vinclul porții apărate de Nicușor Grecu! La FC Argeş au jucat: N. Grecu - Buleică, Turda, Hreniuc, Şerbănică - Andr. Panait, R. Costin (Nilă 76') - Buhăescu, I. Năstăsie, Ed. Florescu (D. Oancea 60') - Alin Popa (I. Şerban 60').

Sursa foto: Leczki Jozsi