FC Argeș s-a impus cu 2-0 în confruntarea de sâmbătă după-amiază, din deplasare, cu Dacia Unirea Brăila, lanterna roșie

a ligii secunde, la capătul unui meci în care gazdele au dat o replică destul de bună.

Disputa cu brăilenii a fost una mult mai grea decât preconizau jucătorii alb-violeți, care timp de o repriză, au fost chinuiți de formația de la malul Dunării, resemnată deja că în sezonul viitor va lua drumul celui de-al treilea eșalon. După o primă repriză destul de săracă în ocazii, piteștenii au deschis scorul la puțin timp după pauză prin Vasile Buhăescu. Atacantul argeșean a marcat în urma unei lovituri de colț executate perfect de mijlocașul Alin Popa. Înainte de deschiderea scorului, FC Argeș irosise și o lovitură de pedeapsă scoasă tot de Alin Popa, însă mijlocașul Eduard Florescu nu l-a putut învinge de la punctul cu var pe Moldoveanu. Același Florescu a adus liniștea în tabăra echipei noastre cu o jumătate de oră înainte de ultimul fluier al centralului Andrei Baciu. În urma unei respingeri a lui Moroianu, Florescu a tras din vole, de la marginea careului, iar mingea s-a dus direct în vinclu!. După marcarea celui de-al doilea gol, FC Argeș și-a mai trecut în cont și alte oportunități de a mai înscrie, însă lipsa de inspirație în fața porții au făcut ca scorul să nu ia proporții.

În urma acestei victorii, FC Argeș şi-a consolidat locul 6 în clasament, cu cele 59 de puncte, acumulate în 33 de etape.

# Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu - Coteţ, Moroianu, Diakite(min.62 Sava), R. Băluţă - Val. Robu, D. Mihalcea, Van den Driest (cpt.), Ciucureanu(min.70 Băcanu) - Konyeha(min.59 Cherleş), Jalow.. Antrenor: Florentin Petre.

# FC Argeş: N. Grecu - Tofan(min.77 Nilă), Vişa, Hreniuc, Ct. Stan - R. Costin, Alin Popa(min.63 Buleică), I. Năstăsie (cpt.)(min.63 Enceanu), Ed. Florescu - Ct. Barbu, Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard.