CS Mioveni a pierdut în această seară, în deplasare, cu 2-0 (0-0) derby-ul local cu FC Argeş, partida contând pentru etapa a 30-a a Ligii a II-a.

Golurile victoriei piteştenilor au fost marcate în ultimele minute de joc, de foşti jucători ai Mioveniului, Andrei Panait şi Eduard Florescu.

După un joc destul de echilibrat, dar cu mai multe ocazii de partea gazdelor, partida de pe Stadionul Nicolae Dobrin se îndrepta către o remiză, însă finalul a adus şi goluri, la fel ca şi precedentele două întâlniri. Astfel, după ce returul sezonului trecut (1-0 la Piteşti pentru CS Mioveni) şi turul acestui campionat (1-0 la Mioveni pentru FC Argeş) au fost decise în prelungiri, meciul din această seară a fost decis în minutele 90 şi 94. Panait a deschis scorul mai întâi, după un corner de pe dreapta, mingea centrată ajungând în centrul careului la mijlocaş, iar acesta a şutat imparabil. Apoi la ultima fază a jocului, pe un contraatac, Nilă scăpat pe dreapta, a centrat pentru Florescu, iar acesta a finalizat de la 14 m. 

CS Mioveni a fost învinsă în acest meci de foştii săi jucători, Panait, Florescu şi Nilă evoluând în anii tercuţi pentru galben-verzi. 

Şi după acest meci, cele două echipe şi-au păstrat locurile în clasament, FC Argeş, rămânând pe 6 dar acumulând 56 de puncte, apropiindu-se la 3 p d elocul 5, iar CS Mioveni a rămas pe 7, cu 48 de puncte.

 FC Argeş: Nic. Grecu - Tofan, Turda, Hreniuc, Şerbănică - R. Costin, Andr. Panait, I. Năstăsie (cpt.)(Buleică 64') - Ct. Barbu (Nilă 82'), Vas. Gheorghe (Ed. Florescu 57'), Buhăescu

Rezerve neutilizate: Oct. Popescu - Ct. Stan, A. Popa, C. Mihalache
Antrenor: Augustin Eduard

CS Mioveni: F. Croitoru - Kilyen, Celea, Beţa, Ed. Stoica (cpt.) - R. Lazăr (Traşcu 66'), Rob. Boboc, M. Şerban - Rădescu, Măzărache (Val. Balint 80'), Hergheligiu (Ayza 60')
Rezerve neutilizate: Val. Sima - C. Năstăsie, A. Călin, Burnea
Antrenor: Daniel Opriţa