Diseară, la ora 18,00, pe Stadionul Nicolae Dobrin este programat derby-ul local al Ligii a II-a, FC Argeş - CS Mioveni.

Partida contează pentru etapa a 30-a a Ligii a II-a şi va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Telekom Sport.

Ambele echipe vin după câte 3 victorii consecutive în campionat şi îşi doresc să o obţină pe a patra, iar în cazul unei eventuale victorii niciuna dintre ele nu va mai urca în clasament, rămânând chiar pe acelaşi loc (FC Argeş pe 6, CS Mioveni pe 7).

FC Argeş abordează partida de azi după victoriile cu Aerostar Bacău (2-1), Luceafărul Oradea (2-1) şi Petrolul (2-1), iar antrenorul Augustin Eduard îşi doreşte un nou rezultat bun. "Sper să fie şi îmi doresc foarte mult să avem parte de un spectacol fotbalistic. Ne dorim să avem acelaşi parcurs bun şi foarte bun. Îmi doresc ca la ora partidei stadionul să fie plin, iar oamenii care vor veni la acest meci să fie mulţumiţi de spectacolul sportiv“ declara principalul piteştenilor.

De partea cealaltă, CS Mioveni se prezintă la acest meci după ce a învins cu 1-0 pe ASU Poli Timişoara, cu 2-1 în deplasare pe U Cluj şi cu 2-0 pe Aerostar Bacău. "Orice se poate întâmpla într-un derby! Va fi o partidă la fel de grea ca celelalte. Aşteptăm şi suporterii la acest meci să susţină echipa... sper să vadă un spectacol frumos şi să luăm cele trei puncte, să le facem o bucurie, dar şi să continuăm parcursul bun din ultimele partide. Orice rezultat în afara înfrângerii este un rezultat bun, dar mergem să câştigăm trei puncte, însă la egal nu trebuie să considerăm un eşec..." a spus şi Daniel Opriţa.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de trei ori, luând în calcul istoria recentă a celor două grupări, adică de când echipa din Trivale a promovat în Liga a II-a şi a preluat numele FC Argeş. Astfel, în sezonul trecut, la Mioveni a fost egal 0-0, iar la Piteşti, CS Mioveni a câştigat cu 1-0, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc. Apoi, în turul acestui campionat, la Mioveni, FC Argeş s-a impus cu 1-0, tot printr-un gol marcat în ultimul minut de joc.