Ultimele trei etape din Liga a 2-a au venit cu rezultate indentice pentru FC Argeş şi CS Mioveni, ambele echipe

obţinând, pe rând, remize în deplasare (0-0 la U Cluj şi 0-0 la Energeticianul), victorii acasă la limită (2-1 cu Aerostar Bacău şi 1-0 cu ASU Poli) şi victorii în deplasare cu acelaşi scor (2-1 la Luceafărul Oradea şi 2-1 la U Cluj).

În acest week-end, atât FC Argeş cât şi CS Mioveni au învins cu acelaşi scor, 2-1, în deplasare. FC Argeş a bifat al doilea succes consecutiv cu Eduard pe bancă, după victoria cu Aerostar, piteştenii câştigând acum cu 2-1 la Luceafărul Oradea. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite după pauză de Cătălin Barbu şi Vasile Buhăescu, în timp ce reuşita ardelenilor a fost semnată de Yabre. FC Argeş a reuşit să deschidă scorul la un sfert de oră după pauză, prin Cătălin Barbu care l-a învins pe Moga cu un şut de la marginea careului. După marcarea golului, piteştenii se puteau desprinde decisiv, însă şuturile lui Florescu şi Tofan au lovit bara! Luceafărul a restabilit egalitatea prin Yabre care a deviat în poartă o centrare a lui Prejmerean. Golul victoriei echipei oaspete a fost reuşit de Vasile Buhăescu cu 8 minute înainte de finalul timpului regulamentar în urma unei acţiuni personale. La piteşteni au jucat: Grecu - Tofan, Vișa, Turda, Oancea - Șerban, Panait, Barbu, Năstăsie(cpt), Florescu, Buhăescu, pe parcurs mai intrând Hreniuc, Buleică, Alin Popa. În urma acestei victorii, FC Argeş şi-a consolidat locul 6 în clasament, cu cele 50 de puncte, reuşite în 28 de etape. 

CS Mioveni s-a impus la Cluj cu 2-1 şi i-a produs primul eşec în acest sezon, pe teren propriu, Universităţii, scoţând echipa ardeleană în afara podiumului. Echipa lui Bogdan Lobonţ ajunge la trei meciuri fără victorie, iar ultimele două au fost eşecuri. În schimb, galben-verzii au bifat al treilea rezultat pozitiv consecutiv, după remiza de la Enegeticianul şi victoria cu ASU Poli Timişoara. Până acum, U Cluj mai făcuse doar trei paşi greşiţi acasă, însă au fost egaluri, nu eşecuri: 1-1 cu Daco-Getica, 0-0 cu CS Baloteşti şi 0-0 cu FC Argeş. Sâmbătă însă, CS Mioveni a produs prima înfrângere de pe propriul teren a clujenilor, o echipă care se află în luptă pentru promovarea în Liga 1. În meciul de pe Cluj Arena, CS Mioveni a jucat excelent, profitând la maximum de spaţiile lăsate de adversar. Scorul a fost deschis de Rădescu, cu un şut superb, după o ratare incredibilă a lui Măzărache care a încercat să dribleze şi portarul în 6 m. Apoi, de-abia intrat in joc, Ayza a scos un penalty, care s-a dovedit a fi decisiv, deoarece gazdele au rămas în 10 la această fază, iar după eliminarea portarului între  buturi a intrat un jucător de cîmp, care a fost de altfel uşor păcălit de Balint, de-abia intrat şi el pe teren, de la punctul cu var. La acest scor şi la situaţia în care se afla U Cluj în teren, totul părea jucat, însă gazdele au forţat şi eu reuşit să reducă din handicap în minutul 90, după un corner. La Mioveni au evoluat: Croitoru - Kilyen, Beţa, Celea, Stoica - Şerban, Lazăr (Traşcu), Boboc - Rădescu, Măzărache (Ayza, Balint), Hergheligiu. CS Mioveni a rămas pe locul 7 în clasament, dar a mai adunat 3 puncte, avînd acum 45.

Foto: www.facebook.com/FCUCluj/