Atât CS Mioveni cât şi FC Argeş au obţinut victorii la limită în etapa din acest week-end, formaţiile argeşene având în faţă adversari

mult mai slabi. Echipele noastre şi-au păstrat  locurile în clasament.

CS Mioveni a obţinut vineri seara prima victorie pe propriul teren, sub comanda lui Daniel Opriţa. Galben-verzii au învins cu 1-0 pe ASU Poli Timişoara. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză, Hergheligiu marcând golul victoriei în minutul 25, cu un şut de la distanţă, deviat de un adversar. În repriza a doua, oaspeţii au forţat egalarea şi în minutul 52 au ratat un penalty, după un fault în careu, făcut de Traşcu asupra lui Ursu, mijlocaşul timişorenilor trimiţând apoi în bară de la punctul cu var. CS Mioveni a rămas pe locul 7 în clasament după această victorie, acumulând 2 de puncte. Etapa următoare, echipa noastră va juca sâmbătă, seara, la 20,00, în deplasare la U Cluj. Pentru Mioveni au jucat: Croitoru - Kilyen, Beţa, Celea, Burnea - Rădescu, Lazăr, Traşcu (68 M. Şerban), Hergheligiu (79 Boboc) - Balint (58 Năstăsie), Măzărache.

FC Argeş a obţinut sâmbătă prima victorie din returul acestui campionat. Piteştenii s-au impus cu 2-1 în confruntarea de pe propriul teren cu Aerostar Bacău. Încă din primul minut, Augustin Eduard, tehnicianul grupării din Trivale, a mizat pe cartea atacului. A urcat liniile mai sus decât în mandatul lui Emil Săndoi şi a pus presiune pe adversar. Insistenţa piteştenilor a dat roade şi pe tabela de marcaj, FC Argeş reuşind să deschisă scorul destul de repede prin Alin Buleică care a reluat în plasă o minge din interiorul careului, după o respingere în faţă a lui Potcoavă la şutul lui Cătălin Barbu. La doar zece minute de la revenirea de la cabine, Bacăul a restabilit egalitatea în urma unui penalty discutabil. În urma unui duel la minge între Alin Buleică şi Alexandru Pop, mijlocaşul argeşean a lovit primul balonul, însă l-a atins şi pe atacantul moldovean care a căzut în careu. Centralul Ilyeş a indicat punctul cu var, penalty-ul fiind transformat de Vraciu. Portarul Aerostarului, nu a mai avut ce face şi a trebuit să se recunoască învins, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar. Bogdan Vişa a centrat în careu, iar Nilă, venit lansat, a trimis cu capul în plasă. În urma acestui rezultat, FC Argeş a ajuns la 47 de puncte în clasament, reuşind să-şi consolideze poziţia a şasea a ierarhiei. FC Argeş: Nic. Grecu - Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică, Andr. Panait(min.80 Vasile Gheorghe), Buleică(min.75 Alin Popa), Ed. Florescu, I. Năstăsie(min.80 Nilă), Ct. Barbu, Buhăescu (cpt.).

Foto:www.facebook.com/fcarges.ro/