CS Mioveni şi FC Argeş vor juca în această etapă a Ligii a II-a pe propriile terenuri, ambele formaţii întâlnind adversari accesibili.

 

CS Mioveni are programat un nou meci de campionat, astăzi, de la ora 18:00, pe propriul teren, în nocturnă. Adversară va fi ASU Politehnica Timişoara, echipa suporterilor timişoreni.

Partida va conta pentru etapa a 27-a a Ligii a II-a. Galben-verzii abordează meciul de pe locul 7 al clasamentului, având  39 de puncte în 26 de partide şi se prezintă la acest joc după remiza albă de la Petroşani, cu Energeticianul.

De partea cealaltă, ASU Poli este pe locul 14 al clasamentului la zi al campionatului, având 30 de puncte, cu 4 mai multe decât ultimul loc retrogradabil în Liga a III-a. Bănăţenii vin cu un moral bun la Mioveni, după ce etapa trecută au spulberat pe propriul teren pe Petrolul, aceasta fiind de altfel singura victorie din 2019, după remizele albe de la Luceafărul Oradea şi FC Argeş şi înfrângerile cu U Cluj 0-1 şi Aerostar Bacău 1-2.

În tur, la Timişoara, alb-violeţii s-au impus cu 1-0. Acum două sezoane, CS Mioveni s-a impus acasă cu 3-0 şi la Timişoara cu 2-1, iar sezonul trecut, gazdele au câştigat la Timişioara cu 1-0, în timp ce la Mioveni a fost egal, 1-1.

FC Argeş va juca şi ea pe propriul teren în această etapă, piteştenii urmând să primească vizita echipei Aerostar Bacău. Meciul este programat sâmbătă, la ora 11,00, pe Stadionul Nicolae Dobrin. Gazdele vor aborda jocul de mâine cu un nou antrenor, Augustin Eduard fiind numit principal al echipei, în locul demisionarului Emil Săndoi. Mutarea s-a produs la începutul acestei săptămîni, după remiza din etapa trecută de la U Cluj. FC Argeş abordează acest meci de pe locul 6 al clasamentului.