FC Argeş nu a marcat niciun gol în meciurile oficiale din 2019, iar criza lui Emil Săndoi se prelungeşte.

Antrenorul primise un ultimatum din partea conducerii înainte de ultimul meci, iar acum a fost iertat de dmitere, dându-i-se credit în continuare.

Nicolae Dică mai are de aşteptat până să preia din nou pe FC Argeş, după ce conducerea clubului l-a mai păsuit cel puţin o etapă pe actualul principal, Emil Săndoi. Acesta primise un ultimatum din partea conducerii, fiind obligat să câştige partidele cu Energeticianul şi ASU Poli Timişioara, pentru a-şi păstra postul. Sâmbătă, piteştenii au remizat în deplasare, 0-0 la Energeticianul, iar la două zile după remiză, preşedintele CA al clubului a făcut unele lămuriri: "Nu am luat o decizie în privinţa antrenorului Emil Săndoi. Am fost înțeles gresit în privința demiterii lui. Evident că suntem nemulţumiţi. Pe mine mă deranjează foarte mult că jocul nu merge! Vă anunţ că şi Emil Săndoi este în aceeaşi situaţie ca şi jucătorii, în privinţa salariilor. Nu am luat o decizie în privinţa antrenorului Emil Săndoi. Am fost înțeles gresit în privința demiterii lui. Evident că suntem nemulţumiţi. Pe mine mă deranjează foarte mult că jocul nu merge!. Vă anunţ că şi Emil Săndoi este în aceeaşi situaţie ca şi jucătorii, în privinţa salariilor"

În acest ultim joc, argeşenii au avut o prestaţie destul de slabă, la fel ca şi adversarul. Totuşi, oaspeţii puteau câştiga pe final, Florescu ratând o ocazie mare în prelungiri. La FC Argeş au jucat: Grecu - Tofan, Turda, Gugu, Hreniuc - Oancea, Raul Costin(cpt), Şerban - Buleică, Năstăsie, Buhăescu, pe parcurs mai intrând Vasile Gheorghe, Cătălin Barbu şi Florescu. După meci Săndoi a sesizat şi el criza: "Nu reuşim să înscriem, deşi avem ocazii. Cred că este şi o lipsă de încredere a jucătorilor în ultima perioadă, care văd că se transformă într-o problemă acută. Lipsa de inspiraţie în faţa porţii este o reală problemă"

Trei meciuri a disputat FC Argeş în 2019, în partea a doua a campionatului: înfrângere cu 1-0 la Metaloglobus, înfrângere cu 2-0 acasă cu Chindia, remiză 0-0 la Energeticianul.