Etapa  a doua a returului Ligii a II-a programează meciuri în deplasare şi acasă pentru cele două echipe din competiţie,

Atletic Bradu şi Unirea Bascov, ambele echipe urmând să evolueze contra sateliţlori unor formaţii de Liga I.

Atletic Bradu va juca astăzi, de la ora 15,00, în deplasare, la FC Voluntari II. Echipa argeşeană vine după remiza din etapa trecută cu Universitatea Craiova 1-1 şi abordează jocul de pe penultimul loc al clasamentului. Gazdele jocului de astăzi au pierdut primul meci din retur, cu 2-0 la Flacăra Moreni, fiind pe locul 12 al clasamentului, cu 16 puncte. În tur, la Bradu, ilfovenii s-au impus cu 2-1. Cu o victorie în jocul de astăzi, Atletic Bradu are şansa că urce în clasament cel puţin un loc, în funcţie şi de cele rezultate ale etapei. În cel mai fericit caz, dacă va câştiga Bradu va urca pe 12, deasupra liniei de retrogradare.

Unirea Bascov va evolua în această etapă, mâine, de la ora 15,00, pe propriul teren, la grupul Şcolar Colibaşi, contra echipei a II-a a CS U Craiova. Bascovenii vin după înfrângerea la limită, cu 4-3, din deplasare de la ACSO Filiaşi, în timp ce oltenii au remizat runda trecută pe propiul teren, 0-0 cu Astra II. În clasament, Unirea Bascov este pe locul 10 cu 22 puncte, iar CS U Craiova II se află pe 11 cu 18 puncte.