Antrenorul Emil Săndoi are zilele numărate la FC Argeş, după ce nu a reuşit să câştige niciun meci în 2019. Tehnicianul

a fost băgat în şedinţă de autorităţile locale şi i s-a dat un ultimatum. Săndoi îşi salvează postul doar dacă obţine victorii în următoarele două meciuri.
Două înfrângeri a înregistrat FC Argeş în primele două etape ale părţii a doua a sezonului, 0-1 la Metaloglobus şi 0-1 cu Chindia. Mai mult, la finalul jocului de la Piteşti cu Chindia, mai mulţi suporteri i-au cerut demisia, scandând împotriva lui, la tribuna oficială. Marţi, primarul Cornel Ionică, preşedintele Consiliului de Admisnitraţie - Cristian Gentea, managerul secţiei de fotbal Vasile Popa au discutat cu antrenorul Emil Săndoi, în cadrul unei şedinţe şi au cerut explicaţii.

Concluziile au fsot trase de Cristian Gentea: "Tema principală a fost rezultatele secţiei de fotbal. Am avut multe lucruri să le reproşăm şi s-a ajuns la concluzia că jocul echipei noastre, care este unul sub aşteptări, dar şi rezultatele negative, sunt cauzele pentru care oamenii nu mai vin la stadion. Situaţia nu mai poate continua aşa şi am luat măsurile care se impun. Am decis blocarea salariilor pentru luna februarie până când rezultatele nu vor fi cele aşteptate de noi şi de suporteri. De prime, nici nu mai poate fi vorba, pentru că echipa nu este în primele trei locuri, aşa cum am stabilit înainte de începerea sezonului. Le-am cerut antrenorilor şi jucătorilor să câştige meciurile cu Energeticianul şi ASU Politehnica Timişoara dacă vor să-şi primească salariile. Prin acest obiectiv se subînţelege că este şi un ultimatum pentru antrenorul Emil Săndoi. Dacă nu se va reuşi maximum de puncte în următoarele două etape, nu va mai continua la Piteşti!".
Deja în anumite cercuri se vorbeşte de o posibilă revenire la echipă a lui Nicolae Dică, cel care a promovat gruparea piteşteană în Liga a II-a. Tehnicianul este acum fără angajament, după ce în vară s-a despărţit de FCSB-ul lui Becali.