CS Mioveni a remizat ieri seară, în deplasare, 0-0, la Petrolul Ploieştil, într-un meci ce a contat

pentru etapa a 12-a a campionatului şi care a avut momentele sale de dramatism.

Cu câteva absenţe importante în echipă, dar cu evoluţii foarte bune ale cele care le-au ţinut locul, galben-verzii au făcut un joc foarte bun, rămânând chiar cu regretul că nu au obţinut mai mult din această deplasare. Astfel, în repriza a doua CS Mioveni a avut anulat un gol, la o poziţie suspectă de off-side la Edi Stoica, dar şi alte câteva oportunităţi de a modifica tabela, pe durata celor 90 de minute. În minutul 94, însă, Ionuţ Burnea a salvat de pe linia porţii un gol ca şi făcut al gazdelor, fundaşul respingând cu capul, o minge trimisă peste zid, din lovitură liberă de la 81 m central, aceasta fiind singura ocazie de gol a ploieştenilor.

În acest meci, Andrei Traşcu, aflat la primul joc oficial al sezonului, a fost accidentat grav în minutul 21, fiind lovit cu capul în plină figură şi suferind o fractură de piramidă nazală. Traşcu a fost schimbat cu Drugă şi apoi a aflat diagnosticul la Spitalul din Ploieşti.

Cu punctul obţinut aseară, CS Mioveni a urcat în clasament un loc, până pe 8. Etapa următoare, sâmbătă, la 11,00, argeşenii vor evolua pe propriul teren cu Luceafărul Oradea. 

Foto: www.facebook.com/official.fcpetrolul