CS Mioveni și-a stabilit în mare programul de pregătire din această vară, o dată cu venirea antrenorului Alin Chița.

Acesta a bătut în cuie perioada de pregătire centralizată și a confirmat amicalurile verii.

Astfel, galben-verzii intenționează să dispute cel puțin 5 jocuri de pregătire până la îneceprea sezonului. Pe 8 iulie, săptămâna viitoare au programată vizita medicală, iar după se va intra an cantonament pe plan local.

În toată această perioadă de pregătire de vară, CS Mioveni va disputa și 6 meciuri amicale, cu adversari de Liga 2, 3 și județ.

”Vom începe sâmbătă seria meciurilor amicale, iar până la începerea campionatului sunt perfectate mai multe jocuri de pregătire cu adversari de Liga 2 și nu numai. După efectuarea vizitei medicale vom intra și într-o prioadă de pregătire centralizată. Avem toate condițiile aici. În lot, în acest moment sunt foarte multe plecări, după cum se știe. Încercăm să aducem mai mulți juniori la echipă și chiar azi avem un meci cu juniorii mari, pentru a îi vedea cum se mișcă pe teren. La capitolul veniri aș vrea mai mulți jucători cu experiență. În ceea ce privește obiectivul, până nu definitivăm lotul nu putem vorbi despre acesta… Când vom ști pe ce ne bazăm vom alege obiectivul real. Am mai spus-o, avem foarte multe plecări din lot și e nevoie de jucători cu experiență. Liga 2, anul acesta va fi puternică și e nevoie de jucători cu experiență profesională la nivelul acesteo ligi, sau chiar la nivelul primei ligi” a spus antrenorul principal al echipei Alin Chița.