CS Mioveni are de azi un nou antrenor principal.

Galben-verzii au ajuns la o înțelegere cu Alin Chița, fost secund al echipei în 2013/2014 dar și principal la una dintre echipele de juniori republicani.

Din vechiul staff, momentan a fost anunțat ca va continua cu Chița antrenorul de portari, Iulian Ilie. Unul dintre secunzi va fi Cristian Andrei Tănase, iar celălalt colaborator al principalului va fi anunuțat în zilele următoare.

Alin Chița a fost ultima oară în România, secundul lui Adrian Mutu.

Varianta Alin Chița a apărt la CS Mioveni după ce săpătmâna trecută s-a reziliat contractul cu Constantin Schumacher, care a fost dorit și apoi luat la CSC Șelimbăr.

Anunțul făcut astăzi de CS Mioveni a fost următorul:

”Începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei noastre este Alin Chița. Acesta va face, momentan, echipă cu secundul Cristian Tănase și cu antrenorul de portari, Iulian Ilie. În scurt timp, băncii tehnice i se va alătura un antrenor secund, sau un preparator fizic.

Alin Chița s-a mai aflat pe banca echipei noastre, în sezonul 2013-2014 ca secund, dar și la echipa de juniori republicani. Chița și secundul Tănase au mai lucra împreună, din aceeași postură, la echipele CSM Focșani și CSM Alexandria.

Celor doi și noului staff le urăm BUN VENIT și SUCCES!

Noua conducere tehnică s-a alăturat deja echipei, care s-a reunit săptămâna trecută.

Clubul nostru s-a despărțit zilele trecut de Constantin Schumacher, în condții amiabile, după ce tehnicianul, aflat la primul pe banca CS Mioveni a reușit o calificare în play-off și a jucat barajul de promovare în Superliga. Îi mulțumim, fostului nostru antrenor principal pentru munca depusă și îi urăm succe în continuare”