CS Mioveni s-a despărțit de încă doi jucători de bază în sezonul trecut.

Astfel după ce la scurt timp după ratarea barajului de promovare, Daniel Șerbănică și Ion Cărăruș au fost anunțați că au fost transferați de Unirea Urziceni și Corvinul, în ultimele două zile, alți doi jucători au încheiat contractele cu gruparea argeșeană.

Mai întâi ieri, Daniel Toma a anunțat că un va mai continua și în acest sezon cu CS Mioveni, în timp ce astăzi, Unirea Alba Iulia, grupare de Liga 3, antrenată de Alexandru Pelici a anunțat că l-a transfera pe Ștefan Blănaru.

Dupa 4 ani in tricoul “galben-verde” a venit momentul sa mi iau “ramas bun”, de la echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfacții ca și jucător! Plec cu un singur regret ca nu am mai reușit încă o promovare, dar cu mulțumirea ca am dat totul de fiecare dată când am intrat pe teren ! Mulțumesc antrenorilor, colegilor, președinților, suporterilor și tuturor oamenilor ce fac parte din acest club! Vă doresc baftă pe mai departe și să ne revedem cu bine!” postat Daniel Toma de facebook. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a venit în 2020 la Mioveni sub formă de împrumut de la FCSB, iar sezonul trecut a devenit jucătorul galben-verzilor.

”Bine ai venit, Ștefan Blănaru! CSM Unirea Alba Iulia începe campania de achiziții pentru noul sezon, sezon în care echipa noastră va ataca promovarea!
Primul jucător care a semnat cu Unirea Alba Iulia este Ștefan Blănaru, atacant cu o vastă experiență la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice din România. Ștefan Blănaru are 35 de ani va juca două sezoane pe ”Cetate” și vine din postura de jucător liber de contract de la CS Mioveni, echipă cu care a luptat pentru promovarea în Superligă în acest sezon. De-a lungul carierei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat la echipe precum Ripensia Timișoara, Poli Timișoara, AFC Hermannstadt, Petrolul Ploiești, Turris Turnu Măgurele, FC Brașov și CS Mioveni” a anunțat clubul din Alba Iulia. Atacantul va fi antrenat la CSM Unirea de Alexandru Pelici, cu care a promovat de două ori în Liga 1. Blănaru a fost în două rânduri jucătorul Mioveniului, prima dată semnând în 2021, înainte de promovare și a doua oară în vara anului trecut.