Fotbalul iscă scandalului nu numai la băieți ci, mai nou și la fete!

Ultima peripeție a fotbalului feminin de la noi, a avut loc acum o săptămână la etapa 12 din Liga 2. Totul s-a întâmplat la meciul FC Argeș - Atletic Drobeta, locul 7 (antepenultimul) cu loucl 9 (ultimul).

Partida s-a terminat 7-0 pentru argeșence, dar la 4-0 lucrurile au degenerat. Astfel, la o pătrundere în careu a jucătoarei piteștene Roxana Gîngoe, arbitrul a dat 11 m. Jucătoarele oaspeet au văzut negru în fața ochilor la această decizie, ca și cum meciul nu era jucat până atunci... Astfel, trei fotbaliste de la Drobeta, Bianca Andreea Mincă, Gabi Răducan, Izabela Mădălina Paraschiv au sărit pe jucătoarea lui FC Argeș reproșându-i că a simulat. S-a lăsat cu pumni și picioare iar fotbalista piteșteancă a rispostat neputând sta când era lovită. Inițial scandalul s-a încheiat cu eliminarea celor patru jucătoare, însă jocul nu a putut fi reluat pentru că antrenorul oaspeților Daniel Ispas a început să protesteze pe margine. Tehnicianul a fost eliminat, dar nu a vrut să meargă la cabine, decât după vreo 5 minute de vociferări, timp în care arbitrul a anunțat că dacă nu pleacă de pe bancă, jocul nu se va relua și se va pierde la masa verde. Până la urmă ispas a ieșit din incinta terenului iar partida s-a reluat.

La finalul săptămânii trecute, Comisia de Disciplină a judecat cazul și a luat măsurile: câte 3 etape de suspendate pentru cele 4 jucătoare eliminate, plus la fiecare câte o amendă de 300 lei. Iar antrenorul oaspetelor a fost suspendat și el 3 jocuri și amendat cu 500 lei.