După ratarea obiectivului, FC Argeș a avut ieri timp de un amical, profitând de faptul că nu a fost programată în prima etapă din play-out.

Piteștenii s-au deplasat la Slatina acolo unde au jucat cu CSM-ul din localitate, o altă echipă neprogramată în prima etapă din plau-out, dar care face parte din Grupa B.

După ce la pauză a fost egal, FC Argeș a marcat singurul gol al întâlnirii de verificare în minutul 71, prin Milcho Anghelov. Partida s-a terminat 1-0 pentru piteștenicae de săptămâna viitoare vor reveni la meciurile oficiale din campionat.

CSM Slatina: Velcu – C. Toma, Sălcianu, A. Stan, C-tin. Radu, Donca, I. Mitran, Riza, Doman, R. Popa, Val. Alexandru. Din minutul 65, pe teren au mai intrat: D. Dragu, Cr. Dinu, Mih. Ion, Leaţă, Mondragon, Kayondo. Din minutul 75, portarul Micu a fost înlocuit cu Bănuţă, iar mijlocaşul Ciobănică cu Ciocâlteu.

FC Argeș: Straton – Balaur, R. Ciuciulete, Orozco, Tofan, Borța, Dinoci, Rădescu, P. Petrescu, Buhăcianu, Bg. Rusu. Rezerve: Micle, Mih. Tudose, Mitoi, I. Nortey, Șerban, Haită, Pîrvu, Dulcea și Angelov.