Echipele argeșene din Liga 3 au terminat și în această etapă neînvinse, reușind să adune în 3 partide, 5 puncte.

Astfel, vineri Unirea Bascov a patra victorie în acest sezon, iar nou-promovata ARO a remizat acasă cu ultima clasată, în timp ce astăzi AFC Câmpulung a scos și ea remiză, în deplasarea de la liderul clasamentului.

În Seria 4, ARO Muscelul a terminat 1-1 pe propriul teren, cu lanterna roșie, CS Păulești. Oaspeții au condus cu 1-0 în prima repriză prin golul lui Adrian Vintilă (38) din penalty, în timp ce muscelenii au egalat prin Gabriel Jenaru (50). Meciul s-a disputat pe cocheta arenă „Sola Gratia” de la Dragoslavele, care a găzduit cu această ocazie primul meci de Liga 3. Antrenorul Ionuț Mihu a începutu meciul cu Robert Moise (cpt) – Theodor Butoiu, Alin Fieraru, Denis Pia, Denis Răduță, Bogdan Chiper, Andrei Neicu, Matteo Olaru, Mario Durdun, Darius Grigore, Darius Șerban. Rezerve: Iannis Mușat – Simon Măzărache, Laurențiu Robu, Francesco Bucurescu, Cosmin Oprean, Teodor Peștișor, Gabriel Jenaru, Antonio Papuc și Gabriel Mihalcea. În clasament, ARO e pe 8 cu 14 puncte.

În Seria 5, AFC Campulung a jucat astăzi la echipa cu care se află pe primul loc la egalitate de puncte, Olimpic Cetate Râșnov. Partida s-a terminat și ea tot 1-1, prin golurile lui Bogdan Roșu respectiv Antonio Niță. Antrenorul Interimar, Vasi Slăninoiu a început partida cu: Voicu - Ion, Hagiu, Sanda, Cicu, Ndah, Jenaru, Stancu, Ghiță, Ciaccio, Stelea. Râșnovul și Câmpulung conduc în continuare în clasament cu câte 28 de puncte, dar cu două goluri mai multe pentru brașoveni.

În Seria 6, Unirea Bascov a obținut singura victorie a echipelor argeșene. ”Urșii” au învins acasă, cu 1-0 pe Oltul Curtișoara. Unicul gol al partidei a fost marcat Darius Ciurea (68). Cu Cosmin Năstăsie antrenor principal, Unirea a început în următoarea formulă: Bănuță - Puică, Dumitrache, Linte, Tănase, Mihăescu, Ionescu, Obedeanu, Ciurea, Ionică, Maria. După această victorie cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, Bascovul urcând pe 7 cu 16 puncte, iar Oltul coborând pe 8 cu 14 puncte.