După declanșarea scandalului în care 5 jucători de la echipă sunt anchetați de FRF că au conturi și joacă la pariuri, conducerea echipei Real Bradu a transmis ce sancțiuni riscă aceștia.

Astfel, prin intermediul unui comunicat șefii clubului se discoiază de acțiunile celor 5 jucători și au transmis că că dacă ancheta FRF îi găsește pe fotbaliști vinovați de acuzațiile aduse acestora li se vor rezilia contractele.

”Comunicat de presă

Conducerea Clubului Sportiv Real Bradu a aflat cu stupoare despre activitățile de pariere sportivă ale unor jucători din cadrul echipei de fotbal ce evoluează în Liga a III-a. În aceste condiții, clubul nostru se disociază total și în același timp condamnă ferm astfel de practici în rândul jucătorilor săi. Precizăm că încă de la înființare, CS Real Bradu a pus accent pe respectarea principiilor integrității, onestității și responsabilității sportive și a sancționat aspru orice comportament care constituie abateri în conformitate cu Regulamentul Disciplinar al FRF. Fiecare jucător are stipulată clauză în contract care prevede că nu are voie să joace la pariuri sportive. Dacă există dovezi în acest sens, atunci li se va rezilia imediat contractul”