După 15 etape de campionat fără victorie, FC Argeș a obținut în cele din urmă un succes, ieri, într-un meci amical disputat la Pitești.

Elevii lui Bogdan Vintilă au învins, clar cu 3-0 pe liderul ligii secunde, Steaua. Golurile victoriei au fost marcate de Koubemba (min. 28), Garita (min. 44 pen.) și Vianna (min. 87).  La piteșteni au fost folosiți în repriza a doua și mai mulți jucători de la juniori. Astfel, Vintilă a început partida cu Micle – Tofan, Turda, obrosavlevici, Jakolis – Biai, Njike, Calcan - Koubemba, Jobelo, Garita. În repreiza secundă au mai intrat: Straton, Crețu, Brendon, Șerban, Tîrcoveanu, îrvu, Stoica, Oprescu, Vianna.

După această victorie din amical, pentur FC Argeș urmează 3 meciuri de foc, de care poate depinde viitorul clubului în cele două competiții interne importante, campionat și Cupă.

Astfel, duminică, 2 aprilie, de la ora 13:30, la Pitești se va juca FC Argeș - FC Voluntari, meci contând pentru etapa a doua din Play-out-ul Superligii. Apoi, joi, 6 aprilie, de la ora 21:00, echipa piteșteană va juca în deplasare, la CFR Cluj, în sferturile Cupei României. Seria celor 3 meciuri oficiale se încheie cu o nouă deplasare, în Superliga, în etapa a 3-a a Play-out-ului, la FC Botoșani, duminică, 9 aprilie, de la ora 15:30.