Nicolae Dică a profitat de pauză puțin mai lungă dintre ultimul meci de campionat și următorul și a programat astăzi un amical.

Mioveniul a întâlnit pe propriul teren pe ACS Muscelul Câmpulung Elite (Liga 3) și a învins clar cu 9-0. Cele două echipe au mai jucat în acest an alte două partide de verificare, tot la Mioveni, în ambele impunându-se formația de primă ligă, cu 4-5, respectiv 5-0.

În meciul de azi, la gelben-verzi au evoluat fotbaliști care au jucat mai puțin în ultimele meciuri de campionat, dar și mai mulți juniori de la echipa Under 19. Golurile au fost marcate de: Serbanica, Buziuc (2), Antal (2), Benchaib (2), Peștișor, Zamora.

Șerbănică a deschis scorul cu un șut la colțul lung, în minutul 7, iar Buziuc a majorat difernța cu un șut plasat din 10 m, în minutul 11. Până la pauză au mai marcat Antal (min 28, după ce a scăpat singur cu portarul), Buziuc (min 40, șut din vole) și Antal (min 44, reulaure cu latul din careu după o centrare a lui Șerbănică). În repriza secundă Benchaib a înscris pentru 6 și 7-0 (min 47 șut de la 15 m și min 49 reluare din 10 m). Scorul final a fost stabilit de juniorii Peștișor (min 80 reluare cu capul din corner) și Zamora (min 85, șut de la 20m).

CS Mioveni: Bucur - Radescu, Balaur, Mboumbouni, Șerbanica - Toma, Lepistu, Cosereanu - Antal, Benchaib, Buziuc. Au mai jucat: Sima, Peștișor, Militaru, Gutea, Căprescu, Popescu, Dudău, Zamora. Antrenor: Nicolae Dică