Cele trei echipe argeșene din Liga a III-a au avut rezultate diferite în prima etapă din 2023, a 16-a a sezonului regulat.
Astfel, s-a obținut o victorie, s-a făcut o remiză și s-a suferit o înfrângere.
Echipa argeșeană câștigătoare este ACS Muscelul Câmpulung Elite, formație aflată pe ultimul loc al clasamentului seriei a 4-a. Muscelenii au învins cu 2-1 în deplasare pe FC Pucioasa ocupanta locului 7. Muscelul a rămas tot ultima, are 10 puncte și s-a apropiat la 4 puncte locurile 7 și 8 care au câte un meci mai mult disputat. FC PUCIOASA - MUSCELUL CAMPULUNG s-a terminat 1-2, Antonio Niță deschizând scorul pentru argeșeni în minutul 42 din 11 m, Ștefan Ghiță majorându-l în minutul 47m, iar Calofir reducând din handicap pe final. Antrenorul Vasy Slăninoiu a jucat la Pucioasa cu: 1. Voicu Marian - 22. Stancu Luca,18. Nuță Andrei, 6. Sanda Marius, 29. Stelea Andrei, 23. Niță Eduard, 98. Turcin Codruț, 8. Floarea Ionuț,10. Ghiță Ștefan, 7. Niță Antonio, 11. Crânguș Tudor. Rezerve au fost: 12. Olteanu George, 9. Brasovean Norbert, 17. Anghelina Cristi, 77. Nițu Andrei, 4. Bălan Vlăduț, 16. Ene Alexandru, 15. Ciaccio Elvis, 2. Slăninoiu Vasile. Etapa următoare, sâmbăăt 18 martie, la ora 15:00 se joacă CS Dinamo București - ACS Muscelul Elite Câmpulung, dar până atunci, muscelenii vor disputa un meci amical cu CS Mioveni, miercuri, în deplasare.
Remiza a fost scoasă în această etapă de Unirea Bascov, 1-1 în deplasarea de la FCSB II. Argeșenii au deschis scorul în minutul 23 prin Linte, dar au fost egalați după pauză. Unirea Bascov e pe 6 cu 18 puncte, în timp ce FCSB II e pe 8 cu 14 puncte. Etapa următoare, UNirea Bascov joacă acasă, cu real Bradu, vineri de la ora 15:00. La FCSB II, antrenorul Adrian Dulcea a folosit următorul unsprezece: Petrișor - Butoiu, Linte, Dumitrache, Tănase - Gheorghe, Paolo, Gallo - Iordache, Todose, Bucuroiu. Rezerve: Grigore, Donea, Terec, Puică, Albulescu, Chircioacă, Mihalcea, Curea, Troană.
În primul meci oficial din 2023, Real Bradu a pierdut, 0-2 (0-1), a acasă, în faţa echipei CS Tunari, liderul seriei. Alin Popescu a folosit următorul 11: Bunea, Păun, Pîslaru, Oprescu, Constantin, Zamfirescu, Duminică, Găleşeanu, Mormolea, Pirciu, Voinescu. Au mai jucat: Mitrache, Govlej, Marin. În clasament echipa argeșeană se menţine pe locul al patrulea, cu 19 puncte. Săptămâna viitoare Real Bradu joacă cu Unirea Bascov, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni. „După confruntarea cu liderul seriei a 4 a nu ne rămâne decât dezamăgirea rezultatului final. Pe parcursul jocului am demonstrat ca suntem o grupare care poate juca de la egal la egal cu echipa din Tunari. Îmi pare rău pentru jucători mei, i-am văzut foarte afectați la finalul jocului. Am fi dorit să obţinem un rezultat pozitiv pentru oamenii care sunt cu inima și sufletul alături de noi la fiecare joc. Nu am ce sa le reproșez jucătorilor mei din punt de vedere tactic și al dăruirii in teren, diferenţa fiind făcută de experienţa superioară a primei clasate” a spus după meci antrenorul Alin Popescu.