Până la desfășurarea ultimelor meciuri din sezonul regular al Superligii și configurarea finală a clasamentului, CS Mioveni este certă de doi adversari cu care va juca pe propriul teren.

Astfel, derbyul local din play-outul Superligii, Mioveni - FC Argeș se va juca în etapa a 6, care este programată a se disputa în perioada 28 aprilie - 1 mai. Apoi, CS Mioveni mai este sigură și de meciul cu UTA de acasă, care va avea loc în etapa a 8-a.în perioada 12-15 mai.

Cele 9 meciuri pe care le va disputa CS Mioveni au următoarea ordine: # în deplasare la locul 1 # acasă cu locul 6 # în deplasare la locul 2 # acasă cu locul 7 # în deplasare la locul 3 # acasă cu locul 8 # în deplasare la locul 4 # acasă cu locul 9 # în deplasare la locul 5. Echipa care intră în play-out de pe ultimul loc are și un mic avantaj. Astfel, în afară de faptul că va juca 5 meciuri în deplasare și 4 pe propriul teren, cele 4 partide de acasă cunt cu echipele chiar de deasupra, locurile 6,7,8, 9, formații cu care se duce teoretic lupta pentru supraviețuire.

Revenind, înaintea ultimelor două meciuri ale ultimei etape, se știe un lucru sigur și anume cum va arata clasamentul pe ultimele 3 locuri și evident pozițiile de pe care aceste echipe vor intra în play-out. Astfel, pe 14 va fi FC Argeș (este la egalitate de puncte cu UTA și se iau în considerare meciurile directe - locul 8 în play-out cu 14 puncte prin rotunjire), pe 15 va fi UTA (locul 9 în play-out cu 14 puncte prin rotunjire), pe 16 va fi CS Mioveni (locul 10 în play-out cu 11 puncte).

Programul Mioveniului în play-out:

# Etapa 1, 18 martie: FC U Craiova / Sepsi – CS Mioveni

# Etapa 2, 1 aprilie: CS Mioveni – FC Botoșani / Chindia

# Etapa 3, 8 aprilie: Petrolul / U Cluj / Voluntari – CS Mioveni

# Etapa 4, 15 aprilie: CS Mioveni – Chindia  / Botoșani

# Etapa 5, 22 aprilie: U Cluj / Petrolul / Voluntari – CS Mioveni

# Etapa 6, 29 aprilie: CS Mioveni – FC Argeș

# Etapa 7, 6 mai: Voluntari / U Cluj / Chindia – CS Mioveni

# Etapa 8, 13 mai: CS Mioveni – UTA

# Etapa 9, 20 mai: Hermannstradt / Chindia – CS Mioveni