Cariera de antrenor a lui Marius Croitoru se pare că a luat sfârșit. Tehnicianul a fost dat afară de FC Argeș și e greu de crezut că va mai antrena undeva în următorii ani, cel puțin până își ia BAC-ul... sau licența PRO!

După 13 etape fără victorie, FC Argeș s-a despărțit ieri de antrenorul Marius Croitoru. Adus ca să ducă clubul piteștean în play-off, Croitoru l-a dus în schimb la retrogradare. A câștigat un meci în campionat, primul, imediat după numire, la UTA și apoi a venit prăpărdul: 13 meciuri consecutive fără victorie! Plus o sumedenie de transferuri (chipurile a făcut curățenie în lot) care nu au confirmat. Rezultatul? FC Argeș a ajuns pe penultimul loc, poziție retrogradabilă și nu joacă nimic!

Conducerea clubului a regândit strategia și l-a dat afară pe antrenor. În continuare se va miza pe Constantin Schumacher, iar în același timp se caută un posibil antrenor cu nume, care să se angajeze că paote redresa situația. Iar după ce FRF a dat legea ca de la anul să mai poată activa în Liga 1 antrenori fără licență, este greu de crezut că cineva va mai apela la serviciile lui Croitoru până când nu-și va lua actele, având în vedere performanțele acestuia de la FC U Craiova și FC Argeș. În acest sezon tehnicianul nu va mai putea pregăti altă echipă.

În altă ordine de idei, Răzvan Tunaru a fost numit manager sportiv al clubului. Acesta a revenit la clubul din Trivale după o pauză de aproape 15 ani. Misiunea lui Tunaru este să facă o mai bună legătură între jucători și cei din conducere. revenirea sa la clubul piteștean a fost văzută foarte bine de suporteri și se așteaptă un reviriment al grupării alb-violete.