Aseară s-a jucat FC Voluntari - FC Argeș iar la finalul partidei în studioul Digi Sport, moderaturl Radu Naum a exclamat: ”E revoltător! Ce să analizăm?”

Așadar a fost jale mare ieri seară la Voluntari, la meciul Argeșului, terminat cu o remiză albă. La final ”s-a plâns” pe teren după jocul prestat, ”s-a plîns” în tribune după spectacol și goluri și ”s-a plâns” și la televizor... după fotbal!

”Ce să analizăm? Starea bună a gazonului? A arătat foarte bine. Dar la ce ajută aceste două cluburi? La ce-i ajută pe cei doi antrenori care au băgat 16 străini între cei 22 de titulri? Și unul a ratat și un penalty? A trebuit să așteptăm prelungirile pentru a vedea o ocazie mare. Acum ne uităm la îmbrățișările de la final de meci. Parcă sunt doi prieteni care s-au întâlnit în mall. Nu am văzut aproape nimic. E revoltător cum nu au jucat fotbal cele două echipe și felul în care jucătorii pierdeau mingea! De ce aduci astfel de jucători într-o ligă care e printre cele mai puternice din zonă, din punct de vedere financiar? Pentru ce?” și-a început discursul moderatorul la Fotbal Club de la Digi. Imediat Ion Crăciunescu a adăugat: ”Păcat de gazonul asta!”.

Cam asta ar fi istoria meciului în care FC Argeș a scos un punct important în deplasare, în lupta pentru evitarea retrogradării. Punct care de altfel nu o ajută să părăsească penultimul loc, care este retrogradabil direct. Piteștenii sunt însă la egalitate de puncte cu prima echipă de pe loc de baraj (UTA) și la 4 puncte de locul care asigură salvarea directă de la retogradare (locul 12 - FC Botoșani).

În ultima etapă a sezonului regular, FC Argeș joacă sâmbătă după amiaza acasă, cu Petrolul.

Foto: www.facebook.com/VoluntariFC