FC Argeș rămâne fără victorie în Cupa României.

Astfel, în actuala ediție a competiției KO, piteștenii nu au cunoscut gustul succesului. Alb-violeții au jucat două partide și în ambele au terminat la egalitate.

Ultimul joc a avut loc ieri, după-amiază, la Ploiești, cu Chindia. FC Argeș a marcat prima, prin Celestine, după un corner, dar gazdele au egalat tot în prima repriză prin Voronjovas, care a făcut șah-mat apărarea adversă. În repriza a doua oaspeții au trimis de două ori balotul în bară, prin Dobrosavlevici și Crețu.

Acesta este al doilea rezultat de egalitate înregistrat de FC Argeș în acutuala ediție a Cupei, ambele remize fiind în grupe. Primul egal a fost acum trei săptămâni, la Minaur Baia Mare, meci care i-a fost fatal fostului antrenor Andrei Prepeliță. În ciuda acestor rezultate, piteștenii mai au șanse de a merge mai departe, trebuins să câștige în ultima etapă cu U Craiova, dar totodată FC Hermannstadt să nu câștige duelul cu Chindia Târgoviște, iar Ocna Mureș să nu învingă pe FC Baia Mare.

Chindia Târgoviște: Moldovan – Avram(min.89 Orozco), Boldor, Dima, Atanase(min.82 Zamfir) – Chamed(min.46 Jipa), Ndom, Vorobjovas(min.72 Akhmatov), Mihaiu – Cooper, Grubac(min.72 A.Petre). Antrenor: Anton Petrea
FC Argeș: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Raynov, Crețu – Meza Colli(min.62 Calcan), Alceus(min.46 Njike) – Jakolis(min.62 Ișfan), Donisa(min.62 Șerban), Bertrand(min.84 Florescu) – Celestine. Antrenor: Marius Croitoru