De două zile, Adrian Dulcea, antrenor principal al Unirii Bascov a devenit secund la Echipa Națională a României Under 20.

Tehnicianul piteștean, face parte, alături de Cătălin Munteanu și Silviu Lung din staff-ul selecționerului Daniel Pancu.

Dulcea a fost numit secund de luni. Celălalt secund este Cătălin Munteanu, în timp ce antrenor cu portarii este Silviu Lung. Principal al Naționalei U 20 este, de o lună de zile, fostul atacant al celor de la Rapid, Daniel Pancu. În perioada următoare Dulcea va și debuta ca secund la naţională, România U20 urmând să joace două meciuri amicale, împotriva Cehiei şi Germaniei.

Astfel, tricolorii Under 20 ai României au programate două meciuri de pregătire, cu Cehia (22 septembrie – Chomutov) și Germania (26 septembrie – Arad). Ambele meciuri vor fi în direct la Digi Sport: # 22 septembrie, Chomutov: Cehia U20 – ROMÂNIA U20, ora 16:00 (17:00 în România) # 26 septembrie, Arad: ROMÂNIA U20 – Germania U20, ora 18:00.

Adrian Dulcea va antrena din câte se pare, în paralel și echipa de liga a 3-a, Unirea Bascov. Sezonul trecut Dulcea a intrat în play-off ul seriei a 4-a a Ligii a 3-a cu echipa de seniori la la categoria U 19 a câștigat titlul național cu echipa clubului argeșean.