FC Argeș a pierdut aseară un nou meci în Superliga. Alb-violeții au fost învinși cu 1-0 de CFR Cluj, după o nouă prestație sub așteptări.

A fost însă a treia înfrângere consecutivă, suferită de trupa lui Prepeliță, după înfrângerile cu Hermannstadt (0-1 la Pitești) și Farul (0-3 la Ovidiu).

Meciul a început cu câteva sute de spectatori în tribune, dar s-a terminat în anonimat, asta și datorită ploii care a început la pauză. Comentariile pe această temă au apărut imediat pe rețele de socializare, iar unii microbiști spunea că ”A fost mai multe lume la McDonald's, decât la meci!” La final s-au auzit voci din tribune care strigau DE-MI-SIA!, dar ne întrebăm cine striga dacă tribunele erau goale?

Revenind la meci, oaspeții au marcat singurul gol al partidei, în minutul 62, prin Camora, care a prins pe picior greșit apărarea argeșeană și a înscris din 2 m. De altfel și statistica meciului a fost de partea oaspeților, CFR având 62 % posesie, 16 șuturi la poartă, 7 pe poartă, 8 cornere, 358 pase complete, 79 atacuri periculoase, față de 38 % posesie, 11 șuturi la poartă, 4 șuturi pe poartă, 4 cornere, 180 pase complete și 55 atacuri periculoase cât au avut cei de la FC Argeș.

FC Argeş: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike, Raynov (min. 75 Alceus) – Jakolis(min. 75 Meza Colli), Işfan, Calcan (min. 69 Celestine) – Garita

Rezerve: Greab – Donisa, G. Creţu, I. Şerban, M. Constantin, Covaci Antrenor: Andrei Prepeliță

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, C. Deac(min. 84 Roger) – Yeboah (min. 84 Janga), Malele (min.74 Cvek), Birligea (min. 90+4 Gîdea)

Rezerve: Sava – Bălan, Billong, Hoban, Păun

Antrenor: Dan Petrescu