FC Argeș a încasat trei goluri în deplasarea de la Farul, scorul final în partida care s-a încheiat acum câteva minute, fiind unul de neprezentare.

Farul și-a confirmat statutul de cea mai in formă echipă, care avea o medie de aproape două goluri pe meci și a câștigat cu 3-0 jocul cu FC Argeș. Scorul a fost deschis de Grameni, în minutul 7, cu o finalizare din careu, după o fază lucrată, care a lăast cu gura căscată apărarea piteșteană. Ultimele două goluri au venit în minutele 57 și 90, primul după ce Marius Constantin nu a pus piciorul să blocheze șutul lui Băluță deși o putea face, mingea luându-l prin surprindere pe Greab, iar al doilea după ce Torje a șutat pe colțul portarului din unghi.

După acest succes, Farul a urcat pe primul loc al clasamentului la egalitate cu Rapid (21 de puncte) și cu un golaveraj 19-9, iar FC Argeș a rămas e 9 cu 13 puncte, dar fiind a doua echipă cu cele mai multe goluri primite, 14. Etapa următoare echipa lui Prepeliță joacă acasă, cu campioana, CFR Cluj.

Farul: Aioani - Benzar (46 Sârbu), Larie, Popescu, Kiki - Arean, Băluță (72 Borza), Grameni  - Pitu (61 Grobry) -  Alibec (80 Morar), Munteanu (62 Tprje). Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Argeș: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, Marius Constantin, Vianna - Njike, Mezza Colli (69 Alceus) - Ișfan (55 Crețu), Șerban (69 Celestine), Latovlevici (66 Jakolis) - Garita. Antrenor: Andrei Prepeliță