FC Argeș va face deplasarea în această etapă, la Ovidiu, pentru meciul cu Farul lui Gică Hagi. Partida are loc duminică, la ora 18:00.

Adversara este formația care are cele mai multe goluri marcat în acest campionat, până acum. Marinarii au înscris de 16 ori până acum, în 9 meciuri, având o medie de aproape două goluri pe meci. Surprinzător, constănțenii au și două meciuri, ambele pe propriul teren , în care nu au marcat. Este vorba despre partidele cu Chindia și Hermannstadt, care s-au terminat la egalitate, 0-0. În rest, Farul are trei victorii acasă, 2-1 cu FC U Craiova și FC Voluntari și 3-1 cu FCSB.

De partea cealaltă, FC Argeș are 4 puncte luate în deplasare. Pe rând, piteștenii au pierdut 0-4 la Sepsi Sf Gheorghe, 1-2 la Rapid, au câștigat 1-0 la Mioveni și au făcut 0-0 la Botoșani.

În clasament, Farul are 18 puncte, iar FC Argeș 13 puncte.

”Mergem să facem un meci bun și să câștigăm. Suntem motivați să luăm punct sau puncte. Nu este un meci ușor, dar vom merge să jucăm. Ca să putem obține ceva, trebuie să mergem cu gândul la victorie. Întâlnim un adversar foarte bine organizat, nu trebuie să le dăm șanse să marcheze, având în vedere eficacitatea lor, 9 goluri în 3 meciuri împotriva unor echipe bune. Au jucători care pot face diferența” a declarat antrenorul Andrei prepeliță înainte de meciul cu Farul.