CS Mioveni s-a dezlănțuit în acaestă seară, în amicalul cu echipa argeșeană de Liga a III-a, Unirea Bascov, disputat pe Stadionul Orășenesc
Galben-verzii au marcat de 6 ori, 3 dintre reușite aparținând ultimelor achiziții, dar au și primit două goluri. În acest meci, antrenorul gazdelor, Flavius Stoican a mizat mai mult pe jucătorii care au evoluat mai puțin, până acum în meciurile de campionat. Astfel, în poartă a fost Croitoru care a bifat doar două meciuri în Superligă. Pe linia de fund s-a încpeut cu Rădescu - titular în ultimul meci de campionat, Iacob - titular în ultimul meci, Ene - nou-venit, Burnea - inrat în prelungiri la Sepsi. La mijloc Carnat și Burlacu sunt nou-venitți, Jatoba este în probe, Panait și Dumitru nu au prins lotul la ultimul meci. În față, Kabananga - a intrat în ultima jumătate de oră în ultimele două jocuri oficiale.
Mioveniul a marcat în primele 13 minute de trei ori, prin Cristi Dumitru (reluare cu capul din careu), Burlacu (șut de la marginea careului) și din nou Burlacu (reluare din fața porții). Apoi, imediat după pauză Unirea Bascov a redus din diferență. Au venit apoi cele două goluri ale albanezului Blerim Krasniqi (cu șuturi frumoase), dar și o nouă reușită a oaspeților. Tabela a fost închisă de Coșereanu, în ultimul minut.
 
CS Mioveni - Unirea Bascov 6-2 (3-0)
Au marcat: Cristi Dumitru (2, 13), Burlacu (8), Krasniqi (56, 71), Coșereanu (90)
# CS Mioveni: Croitoru - Rădescu, Iacob, Ene, Burnea - Carnat, Panait, Jatoba, Burlacu, Dumitru - Kabananga. Au mai jucat: Toma, Krasniqi, Trif, Sima, Preda, Dat, Iordache.
# Unirea Bascov: Gheorghe - Puică, Dumitrache, Guță, Gallo, Albulescu, Gheoroae, Tănase, Hațegan, Butoiu, Gotea.
Cum s-au marcat golurile:
# 1-0: Carnat centrează de pe dreapta și Dumitru marchează gol cu capul în vinclu
# 2-0: Kabananga centrează în spate și Burlacu reia în plasa de la marginea careului
# 3-0 Rădescu pătrunde pe dreapta, iar de la linia de corner a întors balonul în fata porții pentru Dumitru care a reluat în plasă
# 4-1: Kabananga pasează printre pentru Krasniqi care șutează violent și înscrie
# 5-1: Șut Krasniqi din interiorul careului, mingea oprindu-se în plasă
# 6-2: Coșereanu înscrie și el cu un frumos