CS Mioveni a pierdut la limită la Severin cu U Craiova, însă după un meci destul de bun făcut de argeșeni. Galben-verzii au ratat egalarea în final, când Antal a ratat un penalty.

Mai mult, dacă punem la socoteală și meciul anterior, cu FCSB, unde la 1-1 în prelungiri au ratat două ocazii monumentale, putem spune că Mioveniul a pierdut pe finalul acestui meciuri 3 puncte.

Craiova a avut prima ocazie a meciului de la Severin, dar Popescu a scos senzațional șutul lui Ivan. Mioveniul a avut și ea o ocazie mare, prin Blănaru, dar atacantul a tras până la urmă în portar. Scorul a fost deschis în minutul 37, de Ivan, care a preluat la 16 m și apoi din întoarcere a șutat lobat, mingea oprindu-se senzațional în vinclu.Repriza s-a încheiat cu un pozibil penalty al Mioveniului și o ratare mare a galben-verzilor, dar după analiza VAR, nu s-a dat nimic.

Repriza secundă a început cu ocazia monumentală a Mioveniului, Buziuc recuperând bine o pase gresită, dată înapoi de gazde, dar șutul său, din careu, deși era singur cu portarul a fost în grabă și peste transversală. Oltenii au avut și ei două ocazii mari prin markovici care a scăpat singur cu portarul de fiecare dată, dar Popescu a intervenit miraculos. Oltenii au înscris un gol în minutul 79, dar reușita lui Rivaldinho a fost anulată de VAR pentru off-side.

În prelungirile partidei Mioveniul a avut șansa egalării, dar Antal a ratat un penalty, care a fost acordat cu ajutorul VAR.

U Craiova – CS Mioveni 1-0

⚽ Craiova: Lazar – Martic, Da Silva, Screciu – Vlădoiu, Capățînă (46 Nistor), Mateiu (81 Crețu), Bancu – Baiaram (66 Roguuljic), Koljic (57 Markovic), Ivan (66 Ronaldinho).

⚽ Rezerve: Rusu, Papp, Vătăjelu, Cîmpanu.

⚽ Antrenor: Mirel Rădoi

⚽ Mioveni: Popescu – Oancea, Balaur, Scarlatache, Garutti, Burnea (81 Cristi Dumitru) – Panait (46 Lixandru), Vlad Pop – Rădescu (46 Buziuc), Blănaru (70 Toma), Coșereanu (46 Antal)

⚽ Rezerve: Croitoru, Iacob, Cierpka, Șerbănică.

⚽ Antrenor: Alexandru Pelici