FC U Craiova a continuat pe aceeași linie cu golurile marcate meci de meci, iar vineri seara, la Pitești a înscris chiar de două ori.

Cele două goluri au fost suficiente pentru a câștiga partida cu FC Argeș, gazdele având o a doua repriză în care nu au trimis niciun șut pe poartă.

Compagno a fost cel care a deschis scorul după doar câteva minute de la începere, acesta intercenptând un balon trimis încet acasă, de la Latovlevici și l-a executat cu sânge rece pe Greab.Piteștenii au încercat să revină, însă cele mai ocazii tot oaspeților le-au aparținut. Până la urmă, în repriza a doua, Compagno a mai marcat o dată, cu un șut din careu.

FC Argeș nu confirmă în acest început de sezon, iar rezultatele sunt contradictorii. Trupa lui Prepeliță rămâne cu două victorii după 5 meciuri, ambele acasă, cu UTA și U Cluj. Practic însă rămâne cu un singur joc mai consistent, cel cu arădenii, cu o repriză în careu au jucat în superioritate cu U Cluj și cu câteva ratări în meciul cu Rapid, în rest fiind înfrângerile de la Sepsi, Rapid și cu FC U Craiova și o primă repriză slabă cu nou - promovata Rapid.

Umătorul meci al piteștenilor este derby-ul locul de la Mioveni, programat vineri, 19 august.