Alexandru Ișfan a fost fără doar și poate cel mai bun și cel mai periculos om al Argeșului, în deplasarea de la Rapid.

Din păcate Argeșul a pierdut cu 2-1, la capătul unui meci în care a vrut mai mult, a avut șansa sa și a sperat mai mult pe final.

Cu Adi Mutu pe bancă, Rapid a avut ceva emoții să învingă pe FC Argeș, ieri seară. Pentru giuleșteni, golurile au fost marcate de Sefer, câte unul în fiecare repriză, cu execuții foarte frumoase. De partea cealaltă FC Argeș a egalat în prelungiri, beneficiind de un autogol al lui Kuit, după un corner.

Așa cum spuneam Ișfan a ieșit în evidență în acest meci, alergând mult, ratând câteva ocazii și cauzând un roșu pentru adversar cu 10 minute înainte de final, după ce scăpase singur spre poartă. Prin evoluția sa, Ișfan menține pe el privirile lui Gigi Becali și Rotaru de la Craiova și mai nou ale lui Dan Petrescu, antrenorul punându-și colaboratorii să se intereseze de condițiile în care Ișfan poate pleca din Trivale.

FC Argeș a pierdut sâmbătă și în a doua deplasare din Superligă, dat formația lui Prepeliță rămâne cu două victorii acasă, în 4 jocuri, 2-0 cu UTA și 3-1 cu U Cluj. 

FC Rapid 1923 - Fotbal Club Arges Pitesti 2⃣-1⃣(1⃣-0⃣) Au marcat: Sefer (min.45, 64) / Kait (min.90 + 2 autogol)
Rapid: H. Moldovan – Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan – Kait, Crepulja, Al. Ioniţă (Papeau 60’) – Sefer (Pănoiu 88’), Dugandzic, V. Costache (Ciobanu 60’ - Iacob 82’). Antrenor: Adrian Mutu.
FC Argeş: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Vianna – Meza Colli (Covaci 90’), Njike (Alceus 60’) – Jakolis (Celestine 77’), Calcan (Donisa 77’), Bertrand (Garita 60’) – Işfan. Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Cartonaşe galbene: Ştefan 23’ / Tofan 34’, Prepeliţă 89’
Cartonașe roșii: Dr.Grigore(min.79)