CS Mioveni și FCSB au remizat sâmbătă seara, pe terenul primeia, partida din etapa a 4-a terminându-se la egalitate, 1-1.

Galben-verzii s-au ridicat la nivelul adversarului, care joacă și în Conference League și au sperat, îndreptățită, la mai mult de la acest joc. FCSB nu a impresionat deloc la Mioveni și s-a văzut condusă după 30 de minute, după un gol al lui Balaur, jucător care marcase și în primăvară, la remiza și de atunci, 1-1. Acum, fundașul central al argeșenilor a șutat de la marginea careului, pe culoar, iar mingea a fost deviată și a intrat în plasă.

A urmat apoi o cursă de urmărire a bucureștenilor și o lipsă clară de idei la construcție, a formației lui Nicolae Dică. Până la urmă, cu 10 minute înainte de final, oaspeții au egalat după o greșeală a apărării gazdă, care l-a scăpat din marcaj pe Miculescu la o centrare a lui Olaru.

Finalul a aparținut însă echipei lui Pelici, care, pe contraatac a ratat trei ocazii mari din Cierpka (două) și Rădescu, ambii având șansa de a stabilit scorul final în favoarea Mioveniului.

S-a terminat 1-1, iar Mioveniul a obținut primul punct din Superliga.