CS Mioveni și FCSB se întâlnesc diseară, de la ora 19:00, pe Stadionul Orășenesc, într-un meci ce contează pentru etapa a 4-a a Superligii.

Conform statisticii LPF, cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a terminat la egalitate. Primul meci a avut loc pe 7 octombrie 2007, Dacia Mioveni - FCSB 1-2, goluri înscrise de Cristian Bratu, respectiv Victoraş Iacob - dublă (antrenori Florin Marin / Massimo Pedrazzini). Cea mai mare diferenţă de scor: 31 iulie 2011, FCSB - CS Mioveni 4-0 Cea mai recentă întâlnire directă: 19 februarie 2022, CS Mioveni - FCSB 1-1, marcatori Ionuţ Balaur, respectiv Malcom Edjouma.

Alexandru Pelici este fără victorie în campionat în faţa roş-albaştrilor, palmaresul actualui antrenor al argeşenilor cuprinzând două remize şi șase partide pierdute.

Mediile de vârstă: CS Mioveni - 26 ani şi 8 luni; FCSB - 24 ani şi 4 luni.

CS Mioveni a fost echipa cu cei mai mulţi jucători utilizaţi în primele trei etape, 24 de fotbalişti bifând cel puţin o prezenţă. FCSB este formaţia cu cea mai bună medie de driblinguri reuşite în acest start de campionat, 19 driblinguri reuşite / meci. În cazul în care va fi prezent pe teren, fundaşul Adrian Scarlatache va bifa meciul cu numărul 200 în Superliga României.