În afară de transferul lui Bogdan Rusu, în aceste zile se mai vorbește în fotbalul românesc de un alt transfer al unui fotbalist de la o echipă argșeană.

Este vorba de transferul lui Alexandru Ișfan, fotbalist dorit de U Craiova dar și de FCSB. Mai nou, însă, realizând potențialul jucătorului și al unui posibil transfer, pe fir a intrat și... FC Argeș, care vrea să dea 200 mii euro și să în transfere definitiv pe jucător de la CS Mioveni.

Ișfan a venit acum un sezon de la CS Mioveni la FC Argeș, contra unei sume modice și a 45 % pentr galben-verzi, dintr-un viitor transfer. De serviciile sale sunt interesate atât U Craiova cât și FCSB, însă jucătorul ar fi spus că nu vrea să plece în Capitală, rămânând în picioare doar varianta Băniei.

Povestea transferului lui Ișfan este însă mai complicată, deoarece fotbalistul în vârstă de 22 de ani a ajuns în Trivale în vara anului 2021, iar CS Mioveni a păstrat 45% din drepturile federative ale acestuia. Așa că galben-verzii vor lua 45% din suma încasată de piteșteni pe transferul jucătorului.

Un prim preț pe care FC Argeș l-a refuzat pe Ișfan a fost de 600 mii euro de la Becali, alb-violeții dând de înțeles că suma cu care vor rămâne, după ce vor da procentul Mioveniului, este mult prea mica față de pretențiile lor.

Așa, că simțind că prețul jucătorului va crește, piteștenii încearcă acum o altă strategie și anume să îl cumpere definitiv pe Ișfan, de la CS Mioveni cu 200.000 euro. Evident că suma este cam mică în acest moment, având în vedere că jucătorul este pe picior de plecare și suma pe care o valorează este în creștere, un simplu calcul arătând că piteștenii pot investi cei 200 mii euro și pot lua de cel puțin trei ori într-o lună. În același timp Mioveniul poate primi cei 200 mii acum în loc să ia cu cel puțin 100 mii, într-o lună, până la finalul perioadei de transfer, dacă jucătorul va fi dat cu peste 600 mii Euro.