FC Argeș și CS Mioveni au oferit cele mai spetaculoase meciuri ale etapei a 3-a.

În partidele celor două echipe argeșence am avut răsturnări spectaculoase de situație, penaltyuri ratate și penaltyuri transformate, eliminări, intervenții decisive ale VAR și o întrerupere din cauza nocturnei.

FC Argeș a deschis balul etapei a 3-a, cu un meci acasă cu nou-promovata U Cluj. Piteștenii veneau după acel neverosmil 0-4 la Sepsi și l-a cum au început partida părea că se apropie un nou dezastru. Clujenii au deschis scorul, au ratat alte două ocazii singur cu portar, au ratat și un 11 m, dar în minutul 35 au rămas în 10, la o intrare neglijentă a lui Florin Ilie asupra lui Ișfan. Cartonașul roșu a fost dat după intervenția VAR, centralul dând inițial galben. Apoi, cu două minute înainte de final, Ișfan a egalat, iar în debutul reprizei secunde tot el a adus Argeșul în avantaj. Pânî la final, piteștenii au mai înscris o dată, prin Garita, la capătul unei faze personale, supebe, înc are a driblat doi adversari și portarul. FC Argeș a obținut cu U Cluj a doua victorie din campionat, ambele pe propriul teren, ambele la două goluri diferență, după ce ă învins și în prima etapă pe UTA cu 2-0.

De partea cealaltă, CS Mioveni a pierdut la CFR Cluj, la capătul unui meci mai spectaculos. Argeșenii au condus cu 1-0, din minutul 7 prin golul lui Rusu, dar au fost egalați în minuutl 35 prin Debeljuh care a fost lăsat fără marcaj în fața porții, Peste 4 minute același Debeljuh a înscris pentru 2-1, plecând de la limita off-side-ului, Faza a fost analizată de VAR dar s-a dat credit arbitrilor. Nu același lucru s-a întâmplat și în minutul 43, când arbitrul a lăsat jocul să continue, dar VAR a intervenit și s-a dat 11 m, la intervenția lui Oancea la Camora. În minutul 60, pe un plus de joc al Mioveniului, Rusu reduce din handicap, din pasa lui Antal. Apoi la câteva minute, arbitrul întrerupe jocul din cauza unei defecțiuni la nocturnă și preț de 38 de minute, jucătorii au fost la vestiare. Întreruperea a fost de ajuns ca argeșenii să își iasă din joc, iar la o fază care nu prevestea nimic, Hoban înscrie și stabilește scorul final, 4-2, cu un șut deviat de la 25 m.

După această etapă, FC Argeș este pe locul 6 cu 6 puncte, golaveraj 5-5, iar CS Mioveni este pe ultimul loc, cu 0 puncte, golaveraj 2-9.