Cele două echipe argeșene din Superliga, FC Argeș și CS Mioveni nu au reușit să înscrie în etapa a doua.

Piteștenii au fost umiliți, în deplasare, de Sepsi, pierzând cu 4-0, în timp ce galben-verzii au pierdut și ei acasă, cu Farul, 0-2.

FC Argeș a surprins prin acest rezultat, mai ales că venea după victoria din prima etapă, 2-0 cu UTA, în urma unui joc bun. La Sf Gheorghe, doar o repriză au rezistat elevii lui Prepeliță, după care au cedat în totalitate, primind 4 goluri după pauză. Alb-violeții au fost clar dominati, având doar 39% posesie, gazdele mai conducând și la ocazii de gol 16-10, șuturi pe poartă 8-2, cornere 7-2, atacuri periculoase 88 - 59.  Golurile lui Sepsi au fost marcate de Marei (48 din 11m), Mitrea (60), Ștefănescu (63), Gologca (80). După acest insucces, FC Argeș a coborât în clasament pe 9, dar mai este de jucat în această seară UTA - Petrolul, iar în funcție de acest rezultat fie rămâne pe acest loc fie mai cade o poziție.

Și CS Mioveni a fost depășită la mai multe capitole de Farul, în jocul pierdut acasă, cu 2-0 cu echipa lui Hagi. Totuși, galben-verzii au avut șansa lor, ratată până la urmă, pentru că până penaltyul din care s-a deschis scorul jocul nu prevestea nimic. Apoi, a venit și al doilea penalty dat de VAR și eliminarea lui Toma, venită tot după intervenția VAR. Cu toate acestea, Mioveniul putea reduce din diferență în minutul 90, iar minutele de prelungiri să se joace altfel, dar Voinea a ratat un penalty obținut de Antal. După acest insucces CS Mioveni a rămas pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte, -5 la golaveraj  și niciun gol marcat.

Etaăa următoare, FC Argeș joacă vineri la Pitești cu U Cluj, iar CS Mioveni, sâmbătă, la CFR Cluj.